Grupul CEZ in Romania: Incepe acum curatenia si mentine-o in fiecare zi!

Grupul CEZ in Romania ne-a acordat un testimonial inainte de Ziua Nationala de Curatenie. Echipa Let’s Do It, Romania! ii multumeste pe aceasta cale pentru implicarea in Echipa Nationala de Actiune si ii doreste mult spor in proiectele de responsabilizare sociala pe care le desfasoara.

Cum vi se pare ideea Let’s Do It, Romania si de ce v-ati implicat in proiect?

Ideea din spatele Let’s Do It este una foarte buna, nu atat prin ceea ce se intampla in ziua evenimentului ci prin constientizarea oamenilor asupra acestei probleme deosebit de serioase. Cred ca cel mai important este aspectul educativ al acestui proiect, iar continuitatea lui in fiecare an poate ajuta la o “obisnuinta” a oamenilor in a se comporta responsabil.

Ce alte campanii/actiuni de CSR ati mai avut in cadrul companiei?
Grupul CEZ in Romania are un comportament responsabil in zona in care opereaza. De aceea, in cadrul companiei, au fost dezvoltate programe pentru modernizarea echipamentelor si instalatiilor, in principal pentru reducerea potentialului de poluare, cresterea gradului de reciclare si reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

De-a lungul timpului Grupul CEZ in Romania a desfasurat o serie de campanii de responsabilitate sociala, in care a sprijinit cauze sociale, a sustinut dezvoltarea unor tineri romani, s-a implicat in campanii pentru protectia mediului. Avand in vedere implicarea noastra activa in zona de responsabilitate sociale, am dezvoltat o platforma in care am centralizat toate proiectele noastre de CSR din ultima perioada, aici pot fi apreciate cauzele in care ne-am implicat si de ce nu putem primi idei noi de proiecte.

De ce ar trebui sa vina oamenii la curatenie?
Pentru a putea avea in continuare posibilitatea de a face o plimbare in natura, la iarba verde, sa respiram aer curat, sa ne bucuram de aceste beneficii atat generatia noastra cat si generatia viitoare, suntem oarecum datori sa pastram ce am primit si sa transmitem mai departe.

Cum pot contribui companiile la schimbarea pozitiva a comunitatii?
Printr-o atitudine responsabila in desfasurarea activitatii, printr-o viziune asupra efectelor si o diminuare a acestora, prin educarea din cadrul organizatiei in activitatile de zi cu zi.

Un mesaj de implicare pentru a atrage cat mai multi voluntari pentru 24.09
Un gest mic pentru tine, unul mare pentru viitorul fiecaruia. Incepe acum curatenia si mentine-o in fiecare zi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *