Din seria bucuriilor mici care te fac să zâmbeşti sincer :)

Sper că aţi observat că am actualizat topul cartărilor. :) Ei bine, de data aceasta am simţit nevoia să scot în evidenţă acele judeţe care au făcut câte un pas înainte şi au trecut de praguri ca 10, 50 sau 100 de voluntari înscrişi. Felicitări aşadar Sibiu, Mureş, Vaslui, Vâlcea şi Caraş Severin, dar mai ales felicitări Covasna!


Covasna a fost judeţ codaş timp de două luni de zile, situându-se pe ultimul loc cu doar 2 voluntari înscrişi, iar ieri mi-a făcut o surpriză incredibilă. Covasna a reuşit să ajungă în două săptămâni de pe ultimul loc, pe locul… suspans… 22! 32 de voluntari înscrişi în Covasna până ieri şi un salt extraordinar ce dovedeşte că dacă vrei, poţi! :)


Încurajăm aşadar şi celelalte judeţe să se mobilizeze şi să ne arate că vor să o facă pentru România!



Al doilea motiv de bucurie a fost susţinerea venită din partea unui canal de media mai deosebit – anume InTaxi Media, care va afişa în taxiurile Grant Taxi din Bucureşti, bannerul LDIR. Vă întrebaţi cum? Ei bine, iată:


Şi m-a făcut să zâmbesc inclusiv declaraţia lui Răzvan Toma, Managing Director, inTaxi Media:


“Cred ca este unul din cele mai utile si importante proiecte derulate in Romania in ultimii ani. Fiecare ar trebui sa constientizeze ca nici cel mai mic gunoi nu va disparea ca prin minune, iar asemenea oameni inca exista nenumarati, din pacate. Este prima oara cand voi fi voluntar, insa voi veni cu cea mai mare placere.”


Frumos! La cât mai multe motive de bucurie! :)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Din seria bucuriilor mici care te fac să zâmbeşti sincer :)

  1. Nu ma pricep la televiziune, nu stiu cum se desfasoara lucrurile pe acolo, dar ati luat legatura cu Catalin Stefanescu de la Garantat 100% si cu Dragos Bucurenci, poate gasesc ei o cale sa aduca in atentia publicului actiunea “Let’s Do It, Romania!”. Poate cei 2000 de voluntari de aici se vor implica si acum: http://www.maimultverde.ro/cms/verde-003

    1. Buna,

      Multumim pentru sugestii! Speram cat de curand sa rezolvam si aceasta problema a aparitiilor mai dese la tv.
      Ramai aproape de noi, sper sa va facem tuturor o surpriza placuta! De fapt, nu doar una :)! Mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *