Dacă devii membru LDIR, ne poți ajuta să dotăm voluntarii din toată țara!

Povestea Let’s Do It, Romania! este una simplă la o primă vedere, dar în profunzime noi, cei care o construim, știm că este întotdeauna mai mult decât atât. În fiecare an am cunoscut oameni frumoși și am făcut parte dintr-o comunitate responsabilă, care încearcă să schimbe ceva. Proiectul Let’s Do It, Romania! este făcut din/de oameni pentru oameni, pentru cei care cred că se poate să avem o țară mai curată, care speră că viitorul planetei va fi unul ecologic și că putem schimba lumea împreună, într-o singură zi!

Într-o astfel de comunitate te invităm și pe tine, așteptându-te mereu cu zâmbetul pe buze și cu multe idei minunate pentru o societate mai bună! În fiecare an găsim energia de a merge mai departe! Voi puteți deveni membru Let’s Do It, Romania! Puteți echipa un voluntar trimițând un SMS la 1352 (2 € fără TVA), trei voluntari printr-un SMS la 7465 (5 € fără TVA) sau o echipă întreagă cu un SMS la 7460 (10 € fără TVA)!!!

În fiecare an ne împlinim un vis, iar de data aceasta puterea de a face mormanele de deșeuri să dispară ne stă la degetul mic. Veniți pe 12 mai să fim superECOeroi! Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Dacă devii membru LDIR, ne poți ajuta să dotăm voluntarii din toată țara!

  1. e bine ceea ce faceti,felicitari dar pina la anul se vor aduna iar la fel …o sa se obisnuiasca lumea sa stie ca in fiecare an va veni cineva si va curata… ar trebui cei care fac mizerie sa fie pusi sa adune sa se faca o lege in care cei vazuti ca arunca gunoi nu sa fie amendati ci sa fie pusi la curatenie…i-i invatam pe oameni lenesi si delasatori….si nu se dezvolta simtul civic la copii pt. ca nu vin de bunavoie ci scoala hotaraste pt. ei…educatia e din casa pt. curatenie …daca merge cu parintii la iarba verde si ei arunca pe jos gunoiul si copilul va ace la fel…asta trebuie sa mediatizeze Busu si alti i din ProTV…-SA NU SE MAI ARUNCE GUNOIUL LA INTIMPLARE-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *