cartare pe motoare in Maramures

In pofida conditiilor meteo nefavorabile, duminica 31 iulie 2011, o echipa formata din 22 de voluntari ai echipei Let’s do it, Romania! din Maramures si membrii ai clubului initiator al actiunii Rock N’Road au dat startul primului eveniment din tara de cartare a gunoaielor pe motociclete.

Intalnirea a avut loc in parcarea laterala a centrului comercial Gold Plaza, partenerul principal al proiectului din acest an in judetul Maramures, iar traseul de peste 120 de kilometrii a inclus localitatile: Targul Lapus- Galgau-Mesteacan-Somcuta Mare- Baia Mare.


Evenimentul face parte din seria actiunilor de promovare a celui mai mare proiect de implicare sociala si responsabilizare fata de mediu din Romania, iar identificarea mormanelor/cartarea este prima activitate importanta a proiectului, motiv pentru care ii acordam atentia maxima. Pe traseul parcurs de participanti au fost identificate o serie de mormane si zone afectate de deseuri. Majoritatea dintre mormane se gasesc in zonele de picnic/ campare si pe marginea soselelor.


Datorita succesului acestei initiative, alte 2 orase din tara, respectiv Cluj si Satu Mare si-au manifestat dorinta de a prelua actiunea “Let’s ride it” la nivel local, lucru care nu poate decat sa ne bucure si sa duca la atingerea obiectivelor scontate in cadrul proiectului Let’s do it, Romania!


In perioada urmatoare pregatim o serie de evenimente si actiuni menite sa ii provoace pe cetateni sa se implice activ in viata comunitatii.


O alta actiune are loc vineri, 05.08.2011 la parterul Centrului Comercial Gold Plaza, unde echipa judeteana Let’s do it, Romania! le da intalnire tuturor pasionatilor de IT.
Tot ce aveti de facut este sa va inarmati cu laptopuri, iphone-uri, ipad-uri si/ sau alte instrumente specifice erei informatiilor si sa va inscrieti in echipa de actiune pana nu se umple “hard-ul”.


Adversarul joaca murdar, asa ca acum incepe cursa contracronometru impotriva gunoaielor din Maramures.

Daca esti pasionat de facebook, tweeter, bloguri sau alte canale de informare, daca ai atitudine si crezi ca meriti sa faci parte din cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania si sa sprijini promovarea lui pana la marginea judetului nu rata evenimentul saptamanii din seria “Let’s do it, Maramures!: Let’s post it, Maramures!”

Pentru mai multe informatii despre proiect intrati pe www.letsdoitromania.ro sau veniti la Info Centru Let’s do it, Romania! in Maramures, situat la Casa Tineretului etaj 2.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “cartare pe motoare in Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *