“Let`s Do It, Romania!” şi D`Avent lansează o nouă provocare: o competiție de eseuri!

V-aţi obişnuit deja să praticipaţi la tot soiul de activităţi creative în aşteptarea curăţeniei naţionale de pe 12 mai, nu-i aşa? Vă amintiţi de “Şcoala mea e Eco”? Ei bine, de data aceasta vrem să vedem cât de mult vă pricepeţi la scris!

 

Vă provocăm să scrieţi un eseu de 2 pagini, cu titlul “Cum arată ziua mea ECO?”, în care să descrieţi o zi din viaţa voastră pe durata căreia trebuie să generaţi un impact negativ cât mai mic asupra mediului înconjurător. Abia aşteptăm să vedem soluţiile tale eco pentru cele 3 momente ale zilei: dimineața, prânz (activități pe care le poți face la școală) și seara!

 

Trebuie să ştii că la jurizare se va ţine cont de fezabilitatea propunerilor tale, de cât de usor se pot integra soluțiile tale eco în rutina zilnică (nu vrem să renunţi la programul tău şi la confort), și nu în ultimul rând găsirea unor soluții care să respecte cei 3 R: reciclare, refolosire si reducerea consumului.

 

Când crezi că eseul tău e gata pentru competiţie trimite-l la adresa [email protected] (data-limită: 2 mai 2012). Câştigătorul va fi anunţat pe data de 4 mai şi va aduce întregii școli din partea “Let`s do it, Romania!” şi D`Avent un atelier pe teme eco în săptămâna 7-10 mai, în Bucureşti! Hai să ne apucăm repejor de scris!


Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *