Yazaki România

 

 

Yazaki este un producător japonez de sisteme de cablaje pentru industria auto. Yazaki a luat naștere în anul 1929 ca o afacere mică de familie, ajungând în 2011 să fie prezentă pe plan internațional și să dețină un număr de aproximativ 192.000 de angajați din care doar 10% japonezi.

In România, Yazaki deține fabrici la Ploiești și Caracal, cea din Ploiești înregistrând peste 3500 de angajați. Yazaki Ploiești este situată pe șoseaua Ploiești-Târgoviște la kilometrul 8.

            Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă fundația unei afaceri eficiente, așa că Yazaki pune clientul pe primul loc oferindu-i servicii de înaltă calitate peste tot în lume. Pentru a fi aproape de clienții lor și a le răspunde cerințelor se apelează la studii de piață, dezvoltare și la centre de relații cu clienții.

            Yazaki folosește un management bazat pe tradiție, tradiție începută de familia Yazaki, dar caută să îmbine cultura lor cu cea regională pentru a exista un echilibru.

Compania respectă cinci principii care oferă o contribuție substanțială succesului global și anume:

  1. Creșterea eficienței muncii, furnizarea valorilor prin efort susținut și implementarea de concepte noi;
  2. Respectarea legilor, tradițiilor regionale și contribuția la dezvoltarea social-economică;
  3. Contribuție pentru o societate viitoare prosperă bazată pe siguranță și protejarea mediului înconjurător;
  4. Respectarea concurenței de piață;
  5. Grijă pentru angajați manifestată prin crearea unei culturi ce respectă atât individul cât și echipa.

Yazaki este o companie responsabilă ce are grijă de mediul înconjurător pentru un viitor mai bun. Ea caută să îmbine nevoile clienților cu nevoile mediului înconjurător- interacțiunea cu mediul cât și protejarea resurselor naturale reprezintă politica în toate activitățile firmei.

Linia de producție și procesele tehnice sunt compatibile cu mediul fiind mereu optimizate și monitorizate, iar principiile protejării mediului sunt prezentate angajaților prin toate activitățile desfășurate până acum.

Interesul pentru mediu s-a manifestat întotdeauna, iar în anul 2013, Yazaki a susținut echipa județeană din proiectul Let’s Do It, Romania! atât prin sponsorizare, cât și prin implicare directă în Ziua de Curățenie Națională. Din cadrul companiei au participat 170 de volunatari ce au strâns 600 de saci de gunoi la Pădurea Păulești.

Mulțumim Yazaki Ploiești!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *