VICTOR SLAVESCU DID IT AGAIN!

Ieri am scris o nouă pagină ȋn istoria liceului nostru, adăugȃnd o nouă ediție LET’S DO IT ROMANIA! După cum probabil știți, comunitatea Let’s Do It, World! a pornit de la inițiativa Estoniei, țara care a lansat, în 2008 conceptul de curățenie în toată țara, într-o singură zi.După Estonia, și alte țări au preluat ideea, iar acțiunea s-a transformat într-o adevărată mișcare socială.
O spunem cu mȃndrie, Romȃnia a fost printre țările cu o excelentă reprezentare ȋn această acțiune de schimbare a planetei, iar tinerii din liceul nostru au răspuns excelent de fiecare dată. Si anul acesta AM IESIT LA CURATENIE pe centura Ploiestiului si ne-am deplasat chiar pȃnă ȋn oraș, lăsȃnd ȋn urma noastră curățenie lucie:)
Am fost plăcut surprins de numărul mare de voluntari. Au fost mulți elevi de la clasele a IX-a (cu cȃt mai tineri, cu atȃt mai bine!) , a X-a si a XI-a dar și elevi de la clasele a XII-a (le mulțumesc cu atȃt mai mult cu cȃt știu că timpul lor liber este limitat!). O surpriză la fel de plăcută a fost să văd foști elevi ai liceului nostru care au ținut să vină alături de noi și la această ediție!:))
Mai bine de 100 de elevi de la Victor Slăvescu au ținut să participe la această acțiune de ecologizare. Nu ne-a oprit din demersul nostru nici vremea rece pentru această perioadă și nici problemele de coordonare (inevitabile de altfel pentru o acțiune de asemenea amploare) care ne-au făcut să ȋnghețăm un pic ȋn centru (cei care au făcut un dans cu furnica-mascotă de la ROSAL desigur că nu au ȋnghețat:) ))))
A fost grozav să văd atȃția tineri dornici să schimbe ceva ȋn bine ȋn această țară! Am văzut și foarte mulți elevi de la alte licee, ceea ce ȋmi dă de ȋnțeles că această comunitate LETS DO IT crește de la an la an! La un moment dat am văzut pe teren un copil de 7-8 anișori (ȋnsoțit desigur de mama lui) chinuindu-se să care un sac pe jumătate plin cu deșeuri. Am dat să-l ajut, dar a refuzat vehement! Vroia să fie sigur de contribuția lui la această acțiune.:)))
Nu am stat cu adevărat să numărăm sacii adunați, dar probabil că au fost fost mai mult de 150!Ne-am umplut de scaieti (vezi pozele:))) dar cred ca a meritat.Sper ca toti participantii isi vor aduce aminte cu placere de aceste momente!
Tin să multumesc tuturor voluntarilor de la LTAS Victor Slăvescu pentru implicarea ȋn această campanie! Sunt convins că vor veni alături de noi ȋn fiecare an!
Multumiri speciale elevelor MOISUC DIANA (XE), IUŞAN LIVIA (XII B) și JOIŢA SIMONA (XII B) pentru participarea ȋn calitate de voluntari – coordonatori! Sunt sigur că fără aportul lor, lucrurile nu ar fi ieșit așa de bine!
Nu ȋn ultimul rȃnd, țin să mulțumesc colegei mele doamnei profesoare URUC MARILENA care ne ajută ȋn fiecare an să desfășurăm această acțiune la nivel de școală!
Mai jos aveți pozele și filmulețele pe care le-am realizat ȋn timpul acestei ediții!
THANKS TO YOU, WE DID IT AGAIN!

Razvan Macovei
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *