FC Petrolu Ploieşti susţine Let’s Do It România!

 

Iată-ne aproape de final! Cu numai doua săptămâni înainte de Evenimentul Z, echipa Let’s Do It România! din judeţul Prahova şi-a dat întâlnire cu câştigătorii Cupei României, mai exact FC Petrolu Ploieşti.  Pentru a ne întâlni cu sportivii am făcut o scurtă excursie până la baza de antrenament de la Crângu’ lui Bot. Scopul acestei vizite a fost filmare unui spot în care idolii judeţului să arate că sunt responsabili cu mediul înconjurător şi că ne susţin în lupta contra poluării cu deşeurile din arealele naturale. În acelaşi timp, această activitate a reprezentat şi un moment motivaţional pentru echipa judeţeană.

Prima întâlnire am avut-o cu domnul antrenor Cosmin Contra, căruia i-am expus ideea spot-ului şi care a acceptat propunerea ca echipa să fie un exemplu pentru un comportament responsabil.

Am aşteptat, apoi, că „băieţii” să iasă la antrenament, după care am început filmările mult aşteptate. Sebastian Achim a fost primul nostru exemplu, acesta jonglând cu un pet pe care mai apoi l-a lovit cu putere, gestul lui simbolizând lupta împotriva neglijenţei oamenilor şi anunţând în câteva cuvinte  informaţiile esenţiale legate de acest proiect .

Acestui clip i s-a alăturat şi Sony Mustivar care a transmis suporterilor ploieşteni şi în acelaşi timp şi tuturor cetăţenilor acestui judeţ să iasă la ziua curăţeniei naţionale!

Finalul a fost amuzant, jucătorii fiind puşi să spună cu toţi „Petrolu Ploieşti susţine Lets Do It România” ! Acesta a reprezentat momentul culminant deoarece noii veniţi nu pot vorbi cu uşurinţă limba română J.

Colaborarea a fost un adevărat succes şi sperăm ca prin exemplu lor să strângem cât mai mulţi voluntari pentru  ,,Ziua Z” , Ziua Curăţeniei Naţionale, ce va avea loc pe 28 septembrie.

Spotul a fost realizat cu sprijinul cameramanului Valentin Ciobanu, iar realizarea montajului fiind concepută de către cele mai bine clasate televiziuni prahovene: Valea Prahovei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *