Voluntarii Novensys Corporation au participat pe 24 septembrie la Campania de curăţenie naţională “Let’s Do It, Romania!”

Am plecat devreme spre locul de intalnire, Primaria Stefanestii de Jos, cu speranta in suflet ca astfel de actiuni vor fi din ce in ce mai rare – poate suna surpinzator, dar faptul ca ne vom aduna mai rar ar insemna ca oamenii au invatat sa nu mai lase atat de multe gunoaie in urma lor. Zona arondata noua: Padurea Runcu. La locul de intalnire ne-am si amuzat un pic de conversatia cu un domn care distribuia saci si manusi, domn care era cam derutat, crezand ca proiectul are legatura cu “reguli UE” si ca am fi fost obligati de vreun sef sa participam la curatenie.


Am pornit la atac hotarati sa schimbam lumea si am reusit sa strangem 40 de saci cu deseuri, de la pet-uri, la sticle, pungi, covoare, pantofi cu toc, slapi, articole de imbracaminte, roti de bicicleta, am gasit chiar si o parte dintr-o coloana greceasca in stil corintic J, si, spre incantarea unuei colege, sticle cu iz de istorie. Probabil ca in zona a fost o fabrica de bauturi racoritoare, pentru ca am gasit o gramada de forme haioase de sticle.  Surprinzator cum o padure atat de mica (padurea Runcu este o mica farama ramasa a ceea ce o data au fost Codrii Vlasiei) poate adaposti atat de mult gunoi!


Speram ca zonele curatate de noi si de voluntarii din toata tara sa ramana curate si ca oamenii sa fie mai responsabili de acum inainte.

Va multumim si speram sa ne intalnim si la anul!

Echipa Novensys


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *