Weekend-ul acesta este al argesenilor

Am fost ieri la Pitesti, pentru conferinta de presa care a anuntat cartarea din Arges, care are loc astazi (pentru care instructajul a fost facut ieri), dar si pentru a stabili contacte si coordonatori locali. Am discutat cu autoritatile prezente (Garda de Mediu, Agentia pt Protectia Mediului) despre cum se pot implica de acum incolo, am vorbit cu ONG-uri din judet si am gasit si coordonatori locali. Adevarul de Seara va scrie astazi despre noi si in print, articolul aparut online exista deja aici. Dupa conferinta am fost prezenti la Euromall, unde am facut un scurt anunt despre proiectul nostru.

M-am bucurat sa vad voluntarii venind sa-si aleaga traseele de cartare si ascultand cuminti instructiunile primite de la colegii mei despre cum se desfasoara actiunea si la ce sa fie atenti. Voluntarii care vin la cartare sunt niste oameni deosebiti, pentru mine, pentru ca aleg sa faca si efortul de a merge o zi, cu masina proprie, sa identifice acele mormane de deseuri pe langa care majoritatea trec fara sa le pese. Au rabdare, noteaza constiincios coordonatele si apoi merg acasa sa ne introduca in softul special. Avem cateva poze mai jos cu ei. Multumim tuturor, datorita voua “Let`s Do It, Romania!” va fi un succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8 thoughts on “Weekend-ul acesta este al argesenilor

  1. Asa este, Daniel, speram ca fiecare judet, prin exemplul pe care il da, sa ii stimuleze si pe altii si impreuna sa facem tara curata! Pe 25 septembrie!
   Te asteptam alaturi de noi!

 1. Felicitari pentru initiativa. Pentru a implica cat mai multi oameni ar fi bine sa se adauge pe lista invitatilor de la conferinta de joi,29.04.2010 (sau cand o fi)si ONG-urile din judetul Arges, inclusiv Salvamontul. O lista destul de completa se gaseste pe site-ul Alpinet.org
  http://cluburimontane.org/main/alpinet/showgen_ro_categorie_9.html si pe site-ul Carpati.org http://www.carpati.org/cluburi_montane_frts/cluburi/

  PS: noi va sustinem in continuare

  1. Multumim pentru sugestii, ne sunt de folos pentru a putea stabili contacte cu ONG-urile cu care poate nu am discutat pana acum despre implicarea in Let’s Do It, Romania!
   Si multumim pentru sustinere, va asteptam alaturi de noi! Dati vestea mai departe, pe 25 septembrie trebuie sa fim multi la curatenie! :)

 2. Frumoasa initiativa voastra!
  Vad ca tot mai multi oameni se implica in actiuni de voluntariat! Am citit si articolul din Adevarul de Seara!

  Bafta si in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *