We did it!

We did it, Romania!!!


Echipa Galati este in culmea fericirii, tocmai am terminat de numarat listele cu voluntarii si cu sacii stransi! :D Sa va spunem si voua cifrele? :) Oameni buni, astazi, 24 septembrie 2011, in Judetul Galati 5.844 de oameni au iesit din case pentru a strange 11.025 de saci  plini cu deseuri! Felicitari, dragilor! Suntem mandri sa vedem ca avem atatia oameni constienti de problema gunoaielor din Romania.


Speram ca v-ati distrat, dar si ca in acelasi timp ati invatat o lectie importanta! Iar cand mama va sa pune ca nu este frumos sa aruncati pe jos, chiar are dreptate. :) Va felicitam pentru ca ati reusit, inca o data, sa dovediti ca si in Romania se pot face lucruri atat de mari si bune. Experienta traita in participarea la cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, suntem siguri ca nu va va lasa indiferenti , si ca o veti imparti cu ceilalti.


Va lasam mai jos o poza de grup, foarte frumoasa, de pus in rama. :) Momentan, ducem lipsa de poze, pentru ca nu am reusit sa le descarcam, dar daca voi aveti deja, impartiti-le cu noi, sa va vedem in actiune! Asteptam, de asemenea, peripetiile voastre de pe 24. Sa nu uit, ne vedem diseara la 9 in Zodiar sa sarbatorim reusita, da? :D




Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “We did it!

  1. We did it too !!
    Elevi si profesori din Liceul Teoretic “Jean Monnet” din Bucuresti au participat si anul acesta la campania Let’s do it, Romania, asa ca au strans cam 60 de saci de gunoi din padurea Baneasa si cam 100 din padurea Vladiceasca :)

  2. Nici pana acum(04.10.11) nu s-au colectat sacii stransi de mine si colegii mei precum si de cei de la Austral Galati. Rusinos!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *