Voluntari pentru o lume mai verde. Ce spun tinerii botoşăneni despre voluntariat?

Trei dintre tinerii care sunt deschişi mereu activităţilor de voluntariat ne-au răspuns cu drag şi interes la întrebarea: “De ce voluntariat?”. Iată, aşadar părerile lor:

Gasca Elena-Laura –  “Sunt eleva in clasa a 12 a la Colegiul Economic “O.Onicescu” Botosani. Imi place sa fac voluntariat pentru a-i ajuta pe cei din jur. Niciodata nu am incercat sa schimb lumea. Am facut schimbari la mine, pentru ca, doar schimbandu-te pe tine vei reusi sa schimbi lumea!”

Adomnicai Diana-Petronela“Voluntariatul reprezinta, in viziunea mea initiativa, coordonare si devotament. Aceste caracteristici ma definesc pe mine ca om si e o placere sa pot face un pas inainte spre o lume mai verde si sa creez o continuitate faptelor bio”. (Lic.Arta “St. Luchian” Botosani)

Iftode Andreea – Am inceput sa activez ca voluntar acum 4 ani cu cei din Cercul de Protectia Mediului de la Palatul Copiilor si, fara sa-mi dau seama, am ajuns sa iubesc sa fiu voluntar, indiferent de cauza/asociatie/mod de voluntariat! Pacat ca nu-mi permite timpul sa particip la toate activitatile la care as vrea sa iau parte… (Lic.Arta”St.Luchian Botosani”)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *