Un sfarsit de saptamana verde!

Echipa hunedoareana isi face aparitia pentru prima oara pe blogosfera si tine sa va salute pe toti cei care sustin acest proiect minunat. In acest  sfarsit de saptamana am reusit sa facem si noi prima sesiune de cartare si prima sedinta alaturi de timisoreni intr-un mic colt de rai ascuns in muntii Apuseni, in Sacaramb.

Pe langa relaxarea atat fizica cat si psihica obtinuta in  cele 3 zile de sedere, am reusit sa ne cunoastem cu  echipa judetului Timis care ne-a si dat sfaturi cum sa actionam la nivel local si sa avem sanse cat mai mare de reusita.

Profitand de aceasta ocazie am reusit sa facem si 2 sesiuni de cartare in imprejurimile satului, unde alaturi de multi copaci verzi am gasit si cateva mormane spre marea noastra mirare. Oficial am reusit chiar sa cartam cateva griduri, deschizand sezonul de cartare in judetul Hunedoara.

Ne-am bucurat foarte mult de acest sfarsit de saptamana petrecut in natura si tinem sa multumim proprietarului pentru ospitalitatea lui si chiar recomandam ca in cazul in care doriti o iesire din oras intr-o zona cu aer curat si cu peisaje uimitoare sa vizitati zona Sacarambului.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *