Trilulilu este alături de noi

Trilulilu, cel mai mare site de user-generated content de la noi din țară susține proiectul Let’s Do It, Romania! Un proiect fondat de doi oameni și lansat în ianuarie 2007 a ajuns în prezent să reprezinte cel mai mare stoc video din România. Utilizatorii postează în general videoclipuri preluate din filme sau de la TV, scurtmetraje sau conținut utilizat pentru video blogging.

Ca să vă impresionăm și mai mult, Trilulilu are în acest moment mai mult de 2 milioane de vizitatori unici pe lună, fiind declarat cel mai vizitat site din România în august 2009. Ceea ce e însă foarte important nu este definit de cifrele care vorbesc de la sine despre calitatea proiectului, ci e faptul că în spatele acestuia sunt oameni minunați care au înțeles că Let’s Do It, Romania! este vital pentru societatea românească și ne susțin cauza în acest an, crezând în schimbare.

Au mai rămas 20 de zile până la curățenia națională într-o singură zi, așa că vă invităm pe toți să schimbăm lumea împreună! Mulțumim Trilulilu! Mulțumim tuturor! Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *