Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie!


Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!”


După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională.


Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, voluntarii  “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.


Let`s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

  1. Daca sunt amatori din Iasi as dori sa fac o echipa si sa facem curat in orasul nostru dupa puterea si exemplul nostru.Adresa mea de e-mail este [email protected] lasati-mi un mesaj si va contactez.Daca se poate da un nr de telefon al persoanei de contact din Iasi.Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *