Stabileste un record in Ziua De Curatenie Nationala si echipa Let’s Do It, Romania! Iasi alaturi de Toyota te premiaza

Esti student? 12 mai, Ziua de Curatenie Nationala, poate fi ziua ta norocoasa!

Mai sunt doar cateva file de calendar de rasfoit pana pe 12 mai, Ziua de Curatenie Nationala, iar echipa Let’s Do It Romania! Iasi te asteapta cu nerabdare sa ii intregesti randurile pentru ca are pregatite anul acesta multe surprize.

Esti student si vrei sa iei atitudine pentru a avea un oras mai curat? Alatura-te echipei noastre si sponsorul principal al campaniei in Judetul Iasi, Toyota, te premiaza cu unul din cele 10 internship-uri pe care le ofera, daca te vei numara printre cei mai harnici voluntari. De asemenea, echipa Let’s Do It, Romania! ofera pentru facultatea cu cei mai harnici voluntari un training pe una din temele, la alegere: Managementul voluntarilor, Metode si instrumente de educatie nonformala, Negociere si managementul conflictului, Scrierea propunerilor de finantare, TOT (Formare de formatori), Management de proiect, Dezvoltarea carierei, Comunicare si Relatii Publice.

 

Cum procedezi?

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa intri pe site-ul oficial al campaniei [http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf] si sa te inregistrezi ca voluntar pentru ziua de 12 mai. Nu uita sa mentionezi, in dreptul prenumelui tau, numele facultatii. Voluntarii care nu sunt inscrisi pe website, nu vor fi contorizati la numaratoarea finala.

 

 

S-a strigat concurs!

Primele 5 facultati din Iasi care au cei mai multi voluntari inscrisi intra in cursa finala. In ziua Z, 12 mai, echipa Let’s Do It, Romania! Iasi va face turul de onoare, ca sa verifice cati voluntari din cei inscrisi au iesit la curatenie. La final, fiecare echipa va trimite un SMS la numarul 0755917960 , sms in care va specifica: numele, facultatea, numarul de voluntari din echipa si numarul de saci de gunoi adunati. Apoi, pe 15 mai, dupa ce am numarat cati voluntari au iesit la curatenie, vom anunta castigatorii pe blog-ul nostru. Studentii de la facultatea castigatoare care au participat la curatenie pot aplica pentru unul din cele 10 internship-uri trimitand un CV la adresa [email protected], pana la data de 25 mai. Perioada de selectie a candidatilor va fi 26-30 mai, iar lista celor admisi va fi facuta publica oficial pe data de 30 mai tot pe blog .

Pentru orice detalii si nelamuriri privind acest concurs, ne puteti contacta la adresa de email: [email protected].

 

 

Toyota si Echipa Let’s Do It, Romania! Iasi au pregatit si alte premii surpriza pentru voluntarii harnici

Indiferent de categoria socio-profesionala careia apartii, noi avem premii pentru toti voluntarii care stabilesc un record in ziua de curatenie. Astfel, Toyota, sponsorul principal al campaniei din Iasi ofera un week-end cu Toyota Prius cu carburantul inclus pentru voluntarul care strange cea mai mare cantitate de deseuri si un sistem de navigatie pentru cei care se inscriu online pe pagina campaniei Let’s Do It, Romania!

De asemenea, nu uita ca te asteptam in continuare pe www.letsdoitromania.ro pentru a te simti in fiecare zi membru activ al echipei. Iti vom povesti pe blog ce am mai facut, ce idei ne-au mai venit, cine ne sustine si iti vom asculta, de fiecare data, cu interes opiniile.

Let’s Do It, Iasi! Sa strigam impreuna action!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Stabileste un record in Ziua De Curatenie Nationala si echipa Let’s Do It, Romania! Iasi alaturi de Toyota te premiaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *