se fac eforturi pentru ca totul sa iasa bine pe 25 septembrie

voluntari let's do it

Voluntari din Arta Educatiei si Rotaract TEAM Baia Mare au gasit o solutie excelenta pentru a realiza stocul de saci necesari pentru 25 septembrie.

Am primit de la o brutarie din Baia Mare 720 saci de rafie pe care sa ii folosim.

voluntarii arta educatiei si rotaract team

 Singura conditie era sa ii scuturam si sa-i spalam noi. Asta am si facut pentru ca sacii de rafie sunt ideali la colectarea deseurilor mai grele. Pentru colectarea pet-urilor si gunoaielor mai usoare avem deja sponsorizari de saci de plastic.

 Toata actiunea s-a desfasurat duminica pentru ca era singura zi libera pentru multi dintre voluntarii implicati. Nu stiam ce ne asteapta, dar eram convinsi ca o astfel de oportunitate de-a beneficia de 700 de saci n-o puteam rata.

Dupa cum se vede… am incaruntit scuturand si pe-o parte si pe alta sacii primiti. :)) Toata distractia a durat aproximativ 6 ore in care efortul de pus a fost considerabil, dar gandul ca in 25 Septembrie in ei vom aduna toate mizeriile din natura, ne dadea energia necesara.

Am imbinat utilul cu placutul si ziua de duminica a fost una pe care n-o vom uita curand.

saci de rafie

Avand in vedere experienta noastra, va puteti da seama ca orice ajutor din partea oricaror persoane bine intentionate poate fi un sprijin pentru proiect. Putin cate putin, mana de la mana si munca voluntara sunt ingredientele necesare pentru o actiune sociala de nivelul Let’s do it, Romania!

Pentru ca organizatorii Let’s do it fac tot posibilul ca voluntarii sa n-aive nicio grija pe 25 Septembrie, speram ca acestia vor participa intr-un numar cat mai mare iar astfel eforturile noastre for fi rasplatite din plin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *