Scrisoare de la Sabina din Vatra Dornei

Școala cu clasele I-VIII Nr.2 Vatra Dornei

SUNTEM O ȘCOALĂ ECO!

 

           Noi suntem o clasă ECO și facem parte dintr-o școală ECO! Am fost implicați în multe activități ecologice: am reciclat PET-uri, hârtie și doze de aluminiu, am ecologizat în zona Cheilor Zugreni și în parcul municipiului Vatra Dornei și am utilizat de multe ori materiale refolosibile ca să confecționăm tablouri sau diferite obiecte utile.

     Câțiva colegi din clasă, am aflat printre primii, de la televizor, despre campania Let s do it!
și imediat au apărut și în școală afișe despre acest proiect. Primul adult de la care am cerut mai multe informații a fost diriginta noastră, doamna profesoară Ionela Dumbravă. Ulterior,  am realizat că mai avem un profesor implicat, care va coordona acțiunea din zona Dornelor din anul acesta. Așa că ne-am înscris un număr de 20 voluntari din clasa noastră și vom merge
împreună cu colegii din clasa paralelă și cu diriginții noștri, sâmbătă, 12 mai, să facem curat în zona Căprioarei, zona din marginea orașului, spre Giumalău.
Ne dorim ca, după această zi, prin activitatea noastră, zona să arate foarte curată și sperăm să se păstreze așa, cât mai mult timp.
Suntem mândri că facem parte din marea familie a ecologiștilor din țara noastră. Școala
noastră este prima ECO-ȘCOALĂ din Bazinul Dornelor și, ca o recunoaștere a implicării noastre cu rezultate frumoase în acest proiect, am primit de trei ori STEAGUL VERDE.
Urăm succes tuturor participanților la proiectul de sâmbătă și sperăm ca soarele să fie
vesel și prietenos precum suntem noi toți colegii de clasă!

Vă îmbrățișează cu drag, voluntari și coordonatori de pretutindeni,
SABINA SIMION, clasa aVI-a B. ECO-ȘCOALA Nr. 2 Vatra Dornei

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Scrisoare de la Sabina din Vatra Dornei

  1. Doresc sa o felicit pe Sabina si pe colegii sai, prieteni buni ai mediului, pentru implicarea in diferite activitati ecologice. Acesti copii sunt cu adevarat exemplul bunei cresteri, sunt o generatie de copii care au un potential deosebit. Alaturi de copiii nostri participa si parinti devotati, parinti implicati in toate activitatile copiilor lor.
    Let’s do it! VI B, Scoala nr.2, Vatra Dornei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *