RomâniaPozitivă.ro duce Binele spre acțiune

București, 24 martie 2014. După 8 ani de împărtăşit ştiri de bine despre lucrurile bune care se întâmplă în ţara noastră, platforma de informație și educație pozitivă RomâniaPozitivă.ro va fi mai aproape de cititorii celor peste 11.000 de articole, printr-un concept nou şi un design îmbunătăţit.

„Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomâniaPozitivă.ro să îi inspire pe cititorii noștri să fie mai curioși şi atenți. La fel ca până acum, vom continua să oferim vizibilitate cazurilor de bună practică şi informaţiilor pozitive din România, susţinând iniţiativele de schimbare în bine, pentru a construi împreună o societate de care să fim mândri. În acelaşi timp, trecem la un nou nivel şi le oferim românilor mai multe resurse utile pentru învăţare şi dezvoltare, care să îi ajute să privească spre partea plină a paharului şi să încurajeze implicarea lor în activităţi cu o influenţă pozitivă pentru comunitate” a explicat Florin Ghindă, fondatorul platformei România Pozitivă.

 

Ateliere de gândire pozitivă aplicată

România Pozitivă nu vrea să rămână doar în online, ci își propune să ducă binele în viaţa de zi cu zi, unde e cea mai mare nevoie de el. De aceea, le propune cititorilor o serie de ateliere de gândire pozitivă, aplicată pentru rezolvarea problemelor, precum şi workshop-uri de antreprenoriat social, pentru cei care vor să genereze prin activităţile lor un impact pozitiv asupra societăţii. Următoarele ateliere de gândire pozitivă utilă în rezolvarea problemelor sunt planificate pentru București în data de 2 aprilie, pentru Cluj în 29 aprilie și pentru Timișoara în luna mai.

 

Articole de opinie periodice

Avalanşa de informaţii, chiar şi pozitive, poate fi un pic derutantă. De aceea, pentru fiecare categorie (educaţie, cultură, antreprenoriat social, colțul verde etc.) echipa România Pozitivă a invitat parteneri cu experienţă pe domeniile respective ca să își împărtăşească punctele de vedere, în cadrul unor articole de opinie periodice, pentru a avea o imagine mai limpede despre status-ul domeniului respectiv pe România.

 

Interfață cu design nou

Nu în ultimul rând, platforma și-a îmbunătăţit aspectul şi are acum o interfaţă cu design nou, adaptată pentru mobil şi tabletă, ca să poată fi vizitată cu ușurință de pe orice gadget în cadrul unei experiențe plăcute și utile de navigare.

 

„Te invităm alături de noi să descoperi România exemplelor pozitive şi să te implici pentru un viitor aşa cum ţi-l doreşti! Hai să ne bucurăm împreună de o viaţă sănătoasă şi fericită într-o ţară cu care să ne mândrim! Iar acolo unde nu ne place, să avem determinarea să schimbăm status quo-ul. Te aşteptăm cu drag pe (noua) RomâniaPozitivă.ro!”, îndeamnă românii Andra Calenic din partea echipei pozitive.

 

Despre România Pozitivă

RomâniaPozitivă.ro este o platformă de informaţie şi educaţie pozitivă care din 2006 strânge la un loc idei şi iniţiative de bine despre România. Până în prezent găzduiește peste 11.000 de exemple de Bine, de la peste 20 de autori şi colaboratori, printre care Let’s Do It, Romania!, NESsT, Viitor Plus, Plantăm Fapte Bune în România, Impact Hub Bucharest, Fundaţia Pact, Fundaţia Noi Orizonturi etc.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *