Braşov – Proceduri de Lucru pentru 29.9.2012

Au mai ramas doar 3 zile până când ieşim împreună la curăţenie. Iată câteva sfaturi din partea noastră:

Proceduri de lucru:
  1. Foto: în ziua de curăţenie, vă rugăm să aveţi şi un aparat foto, să faceţi 2-3 poze înainte, în timpul şi după acţiune şi să trimiteţi o selecţie către brasov@letsdoitromania.ro, împreună cu un mic raport de activitate – câţi saci s-au adunat şi cum a fost acţiunea de ecologizare pentru echipa dvs. Aceste informaţii le vom publica cu acordul Dvs. pe blogul naţional.
  2. Zona Preluata: în funcţie de reşedinţă, în împrejurimile acesteia (dacă nu aveţi transport propriu), vă veţi subordona autorităţilor locale. Voluntarii vor fi anunțați de către organizatorii locali dacă în zona respectivă se va realiza colectare selectivă. În acest caz, li se vor comunica categoriile de deşeuri şi culoarea sacilor care vor trebui folosiţi pentru fiecare grupă. Sacii sunt scoşi la cel mai apropiat drum public.
  3. Transport: Fiecare participant este responsabil de propriul transport în rest. Plecarea se face de la Colegiul National Unirea in cazul in care nu ati ales o zona inainte, cat si la apel din teren.
  4. Materiale: pe cât posibil rugăm participanţii să vină cu manuşi şi saci de acasă (în limita posibilităţilor, vom oferi şi noi ). Se vor ridica de la Colegiul National Unirea, vineri 28.9.2012 între 9-17:00.
  5. Sâmbătă, 29.9.2012, la ora 16-]7 liderul echipei de voluntari confirmă fizic (la punctul de înregistrare) sau prin SMS faptul ca mormanul a fost curăţat. Vă rugăm să sunaţi la aceste telefoane pentru raportări şi orice probleme apărute:
Program:
8:00 – 09:00: Instructaj cu normele de protectia muncii (liderul de echipa este responsabil cu acest aspect; ataşat găsiţi documentele utile, pe care va rugam sa le aduceti la cunostinta voluntarilor si sa ni le transmiteti impreuna cu fisa de instruire completata); Echiparea voluntarilor cu saci și manuși – se face de primarii sau liderii de echipa.
9:00 – 11:00: Voluntarii pleaca spre mormanele de gunoi care le-au fost alocate
9:15 – 15:00: Voluntarii curata de deseuri mormanul care le-a fost alocat: Feldioara si mai alocam catre Dvs. Tarlungeni (de-a lungul apei tarlung, langa poduri). Sacii sunt scosi la cel mai apropiat drum public
15-17:00: Liderul echipei de voluntari confirma  prin eMail la [email protected] sau prin SMS la 0724.940.036  sau fizic (la punctul de inregistrare) faptul ca mormanul a fost curatat;
Cu deosebit respect,
Echipa LDIR Braşov.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Braşov – Proceduri de Lucru pentru 29.9.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *