Povestea Let’s Do It, Romania! merge mai departe prin oameni

Vă spuneam de multe ori cât de importantă este susținerea voastră pentru noi, a sponsorilor, partenerilor și voluntarilor noștri. V-am mai zis și cât de fain este să știm că am putut conta pe 180.000 de oameni, care au participat la Ziua Curățeniei Naționale de pe 12 mai. V-am mai spus și că putem fi cu toții superECOeroi pentru o zi, dacă luptăm cu deșeurile și le facem să dispară.


Ce nu v-am spus este că de fapt puterea de a fi erou, superECOerou, stă în noi în fiecare zi, nu doar pe 12 mai, iar povestea Let’s Do It, Romania! merge mai departe prin oamenii care o construiesc, prin echipa frumoasă din spatele proiectului și prin voi, cetățenii responsabili ai acestei țări. Anca Baniță, coordonatoarea echipei de comunicare LDIR este de această dată eroul nostru. Prin pasiunea ei a dus mai departe povestea celei mai mari mișcări sociale din România, despre care s-a scris în revista Avantaje și îi mulțumim pentru asta!


Fiecare dintre voluntarii noștri au iești la curățenie pentru o cauză mai bună și au contribuit și ei la consolidarea mai puternică a cauzei noastre, pe care o vom respecta și anul viitor. Am primit povești grozave din toată țara, de la voluntarii care au vrut să ne arate tuturor cât de mult s-au implicat și le mulțumim! Până la anul, vă dorim să găsiți energia necesară pentru a deveni superECOeroi în fiecare zi!


Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *