O tânără din Suedia a ajutat la curăţenia Botoşaniului în campania Let’s Do It, Romania

Un voluntar din Suedia a demonstrat, sâmbătă, 28 septembrie, că a fi responsabil ţine nu de ţara pe care o reprezinţi, ci de educaţia pe care o primeşti.  Este vorba despre Sandra Tenggren din Suedia care a ajuns la Botoşani datorită unui proiect derulat de Asociaţia B-right Media şi care a dovedit un puternic entuziasm alături de ceilalţi voluntari ai asociaţiei cu care a făcut echipă pentru a curăţa zona care le-a fost repartizată.

Sandra a declarat că în ţara ei nu există campania Let’s Do It, Romania şi acesta a fost şi motivul pentru care a spus da fără ezitare atunci când a fost întrebată dacă va participa într-o acţiune la care ia parte toată ţara pentru a face curat.

Sandra a luat la pas,  alături de echipa din care a făcut parte, circa 30 de tineri ai Asociaţiei B-right Media şi de la Phoenix School Dance, zona Cornişa şi, înarmaţi cu mănuşi şi saci, au făcut lună zona. În total cei 30 de tineri au strâns vreo 50 de saci.

Sandra va sta la Botoşani, 4 luni, timp în care va înfiinţa un Departament de Mediu în cadrul Asociaţiei B-Right Media. Tânăra suedeză ne-a spus că, deşi nu a apucat să vadă încă tot oraşul, a rămas plăcut surprinsă de ceea ce a întâlnit până acum. Cât priveşte curăţenia, pe noi, cei care locuim aici, ne-a surprins spunându-ne că Botoşaniul e chiar un oraş curat. Aşa să fie şi să se păstreze mai ales acum după o zi în care mii de botoşăneni au ieşit din casă pentru curăţenia oraşului.

Campania Let’s Do It, Romania a reuşit să mobilizeze la Botoşani nu mai puţin de 15.00o de oameni, conform primelor date furnizate de şcolile şi instituţiile participante.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “O tânără din Suedia a ajutat la curăţenia Botoşaniului în campania Let’s Do It, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *