Let`s ride it! pe 27 august la Braşov!


Let’s do it, Romania! păstrează tradiţia săptămânilor precedente şi revine sâmbătă, 27 august, cu încă o zi de aventură pe teritoriul judeţului Braşov. Şi asta deoarece, cu fiecare etap[ de cartare suntem   mai aproape cu un pas de Ziua Naţională a Curăţeniei24 septembrie!Ce aducem nou de data aceasta?

Pe lângă deja binecunoscutele Let`s bike it, walk it & drive it!, toţi iubitorii de motociclete vor putea participa la o primă ediţie Let`s ride it!


Aşadar, te aşteptăm să ni te alături din nou, alături de prieteni şi familie pentru a continua cartarea! Mai avem încă mult teritoriu de explorat şi nevoie de numeroase persoane dornice de a petrece un weekend ce îmbină utilul cu plăcutul.Nu ezita să-ţi laşi amprenta asupra hărţii mormanelor şi să faci parte din echipa noastră de acţiune înscriindu-te aici: http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip.Startul cartării:

09.00, Parcul Central (vis-à-vis de Primărie)Traseele propuse:Let’s ride it!
1. Braşov – Stupini – Hălchiu – Satu Nou – Crizbav – Calea Feldioarei – Braşov

2. Braşov – Săcele – Gârcini – Săcele – Zizin – Dălghiu – Vama Buzăului

3. Braşov – Feldioara – Rotbav – Măieruş, Apata – Racoş – Rupea – Hoghiz – Comăna – Perşani – Vlădeni – Dumbrăviţa – Braşov


Let’s walk it!
1. Braşov – Cart. Noua – Piscul Lungu – Mt.Crucuru Mic

2. Braşov – Fântâniţa Popii – Poiana Stechil

3. Săcele – V. Baciului – Cabana Bunloc
Let’s bike it!
1. Braşov – Râşnov – Moeciu – Fundata

2. Braşov – Budila -Teliu

3. Braşov – Str Lanii – Stupini- Centura Brasov – TriajLet’s drive it!
1. Braşov – Calea Feldioarei – Crizbav

2. Braşov – Timişul de Sus – Timişul de Jos- Predeal- Paraul Rece- Rasnov – Brasov

3. Braşov – Hărman – Lunca CâlniculuiCe trebuie să mai ştii:


  • Un GPS/telefon mobil cu posibilitate de localizare şi un aparat foto te-ar putea ajuta.
  • Fiecare echipă, înarmată cu un GPS, va căuta mormane de gunoi, va nota coordonatele la care se găsesc, mărimea şi compoziţia lor, le va face poze. La întoarcerea acasă încărcăm pe site pozele cu mormanele găsite, coordonatele lor și descrierea fiecăruia. În felul acesta completăm harta gunoaielor din țară.
  • Accesează site-ul http://www.letsdoitromania.ro/ pentru un plus de informaţii.Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Let`s ride it! pe 27 august la Braşov!

  1. hey…felicitari. Atunci cand clubul Rock N’Road din Baia Mare a venit cu aceasta idee, nu eram prea convinsi, dar dupa o zi de motorit in cautarea gunoaielor, ne-am convins ca ideea a fost geniala…va propun sa luati pasageri si sa aveti o echipa tehnica ;)) in rest distractie placuta si spor la mototrit in cautarea gunoaielor…

    1. Multumim Denisa pentru incurajari si pentru sfaturi. De abia asteptam sa vedem ce o sa iasa weekendul acesta la Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *