Let’s Do It, Romania! şi Flanco te provoacă să fii creativ!


Arătaţi-ne cum aţi convinge voi oamenii să iasă la curăţenie pe 25 septembrie, prin intermediul unui filmuleţ de maxim 1 minut, indiferent că e filmat cu o camera foto în parc sau cu una profesionistă. Ideea contează!

Filmuleţele trebuie încărcate pe YouTube şi trebuie să conţină în titlu “Let`s Do It, Romania!”. De asemenea, fiecare filmuleţ trebuie să conţină la final îndemnul “Înscrie-te pe www.letsdoitromania.ro“.

Apoi, ca să vă avem în evidenţă, trimiteţi link-ul de pe YouTube unde aţi încărcat filmuleţul la [email protected]. Totul până pe 25 septembrie, când mergem să curăţăm România de gunoaie. Cât mai repede, cât mai bine însă, pentru că premiul cel mare este câştigat de filmuleţul care întruneşte cele mai multe vizualizări. Un premiu de popularitate!

Cadourile vin direct de la Flanco:

Premiul I – o cameră video Samsung SMX – F40BP

Premiul II – o cameră foto Sony DSC – S2000B

Premiul III – un KIT Microsoft tastatură + Mouse Optic 500

La treabă! Let’s Do It!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

15 thoughts on “Let’s Do It, Romania! şi Flanco te provoacă să fii creativ!

  1. Propun extinderea concursului si la postarile cu care bloggerii incearca sa sustina Let’s do it Romania! Verba volant… ;)

    1. Concursul acesta este strict pentru filmulete de promovare Let’s Do It, Romania! Am mai avut si concursuri cu poze pentru toata lumea, intalnire cu bloggerii. Acestia sunt termenii stabiliti pentru acest concurs :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *