Let’s Do It, Romania! in Mures

Bine v-am regasit!

Iata ca a venit si ziua de 24 septembrie, ziua mult asteptata a curateniei nationale!

Am avut insa un gust destul de amar pentru ca destul de putini copii au raspuns “Prezent!” chemarii noastre. Ce sa mai spunem de altii, daca au lipsit de la actiune si multi dintre membrii “Prietenilor Naturii”.

Oare ce se intampla cu noi? Incepem oare sa semanam tot mai mult cu oamenii mari, adica sa fim tot mai indiferenti si chiar ignoranti? Speram ca nu! Cine stie, poate or fi avut vreo treaba importanta.Oricum, sa stiti, ca si printre noi, cei prezenti la actiune, au fost multi care au avut o zi foarte ocupata si pentru aceea tot si-ai facut timp 2 ore pentru iubita Natura.

Cam trist articolul acesta, nu este asa? Dar ne-am intristat putin cei care am participat. Le multumim din suflet si celor de la Plasament care au venit, aproape toti au fost prezenti si mamei Gabriela pentru sprijin. Ne pasa rau ca nu am putut fotografia si un alt grup, am avut doar un aparat foto, le multumim si lor din tot sufletul.

Am curatat atat in zona satului Sincai, cat si in cea a satului Lechincioara. Am fost 32 de inimosi ecologisti care am aratat ca ne pasa si, la urma urmei, cred ca acest lucru conteaza: UNORA NE PASA, voua….?

Saptamana viitoare, vineri, vom participa din nou la o actiune de ecologizare organizata de scoala noastra impreuna cu Fundatia Faier. Va vom arata din nou ce am facut.

Cateva poze cu munca noastra de la “Let’s do it!”.

Toate bune!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *