Let’s Do It, Romania! – aproape de un nou inceput in Judetul Timis

Joi 6 octombrie 2011 putem spune ca este ziua in care Campania Let’s Do It, Romania! in judetul Timis se pregateste pentru start. Suntem pregatiti, suntem motivati si asteptam cu nerabdare participarea la cea mai mare campanie de implicare sociala din lume, World Ceanup 2012!

Ne-am intalnit la NH Timisoara sa discutam despre cum a fost si ce vom face mai bine, despre proiecte comune care vor putea fi organizare, despre implicare in general.

Ne-au onorat cu prezenta (suna important, si chiar a fost: o onoare pentru noi sa-i avem alaturi) voluntari, reprezentanti ai companiilor implicate fie cu voluntari, fie ca parteneri, au venit reprezentanti ai autoritatilor, putina presa, ONG-uri, prieteni, elevi.

Am ridicat un pahar in cinstea tuturor oamenilor simpli uniti impotriva indiferentei. Am prezent pe scurt rezultatele finale obtinute la nivelul Judetului Timis si la nivel national si am felicitat si aplaudat implicarea si dedicarea.

Important este ca toti cei care au venit isi doresc implicarea in campania urmatoare, fiecare dintre ei a devenit un mic agent al schimbarii in bine pe care ne-o dorim cu totii.

Am reusit sa organizam aceasta intalnire datorita prietenilor de la NH Timisoara, Apa Minerala Buzias, Bere Timisoreana, Cramele Recas si Fornetti. Le multumim si pe aceasta cale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Romania! – aproape de un nou inceput in Judetul Timis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *