Let`s Do It, Romania! – Turnirul Final




„Turnirul Final” se apropie, iar în lupta cu mormanele de gunoi, TREBUIE să ieşim învingători!





Echipa braşoveană Let`s Do It, Romania! a fost prezentă duminică, 4 septembrie, pe arena Complexului Sportiv Ion Ţiriac Braşov, unde a avut loc evenimentul „Turnirul final” al Cetăţilor. După ce au poposit de-a lungul verii în Cetăţile Râşnov, Bran, Braşov şi Făgăraş, cavalerii s-au reunit la Liceul Sportiv din Braşov pentru a participa la bătălia finală, ultimul turnir cavaleresc din acest an.





La standul Let`Do It! braşovenii s-au oprit pentru a sta de vorbă cu voluntarii despre Ziua Naţională de Curăţenie de pe 24 septembrie. Aceştia au aflat ultimele noutăţi legate de proiect şi de ziua Z, au schimbat impresii cu noi, ne-au încurajat şi au promis că vor fi alături de noi în bătălia finală contra mormanelor de gunoi.




Mulţumim organizatorilor: Consiliul Judeţean Braşov, Asociaţia Pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din Judeţul Braşov (APDT) şi Clubului Economic German pentru că ne-au oferit un spaţiu al nostru prin care să promovăm proiectul Let`s Do It, Romania!




Dacă vrei și tu să faci parte din distribuția Let’s Do It, Romania! nu ezita să te înscrii pe site-ul www.letsdoitromania.ro la secțiunea „Vreau să mă înscriu!”.





Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *