Let’s Do It, Romania! la întâlnire cu primarii Județului Brașov



Reprezentanții Let’s Do It, Romania! au fost prezenți astăzi la întâlnirea cu toți primarii Județului Brașov



Întâlnirea a avut loc la Prefectura Brașov şi au fost prezenți peste 50 de primari și reprezentanți ai Primăriilor locale.



Printre subiectele importante abordate la această întâlnire s-a discutat și despre problema colectării și depozitării gunoiului menajer. Edilii Primăriilor au fost încântați de proiectul Let’s Do It Romania!, garantând echipei de organizare pe plan local sprijin pe toate părțile.



Prefectul Ion Gonțea nu a întârziat să îi îndemne pe toți cei prezenți  la întâlnire să participe activ cu tot ce au mai bun la proiect și să mobilizeze toate instituțiile din Municipiu.



La rândul său, Subprefectul Carol Ambruș a declarat următoarele „Nu rataţi ocazia să faceţi curăţenie pe 24 Septembrie! Let`s Do It, Romania! este o oportunitate pentru toţi localnicii să realizeze o salubrizare eficientă.”



Let’s Do It, Romania! este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată!


Mai sunt 17 zile în care te poti alătura celui mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. Hai să spunem cu totii pe 24 We did it, Romania! Răspândeşte vestea mai departe!


http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip




Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Let’s Do It, Romania! la întâlnire cu primarii Județului Brașov

  1. Cred ca cineva trebuie sa inlocuiasca “municipiul” cu “judetul”, un municipiu nu are cum sa aiba mai mult de “o primarie”

  2. Cred c-ati vrut sa spuneti “intalnire cu primariile (de fapt primarii) din JUDETUL Brasov. Sau municipiul Brasov are mai multe primarii?

  3. Acesta este proiectul tuturor romanilor, nu doar al unor “nebuni” .

    Primariile ar fi bine sa ii implice pe localnici in actiunea de strangere, sa puna la dispozitie containere pt deseuri si mijloace pentru transportul lor. (da, si carutele sunt utile)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *