Let’s Bike It! la Arad

Echipa Let`s Do It, Romania – Arad este gata să definitiveze harta deşeurilor în judeţul Arad. Vă aşteptăm alături de noi sâmbătă 17 septembrie 2011 la Let’s Bike It, o ieşire pe bicicletă şi în acelaşi timp o ultimă acţiune de cartare în Arad, ce îşi propune să vină în sprijinul activităţilor de cartare desfăşurate de voluntarii Let’s Do It Romania până în prezent. Ne întâlnim la ora 9:00 în Piaţa Avram Iancu (în spatele teatrului) de unde pedalăm înspre pădurea Ceala.

Let’s Bike It este o acţiune de cartare, de promovare a proiectului Let`s Do It Romania şi o bună ocazie de a face o plimbare cu bicicleta. Obiectivul efortului de cartare îl constituie identificarea şi localizarea tuturor mormanelor de gunoi din judeţ, respectiv din ţară, şi crearea unei hărţi a deşeurilor pe baza căreia vom acţiona în data de 24 septembrie.

Aventurează-te prin împrejurimile Aradului împreună cu noi şi găseşte mormane de gunoi. Noi îţi asigurăm buna dispoziţie, mişcarea şi un loc în „Echipa Naţională de Acţiune”, care reuneşte toţi voluntarii dornici să ia parte la iniţiativa naţională de curăţenie a deşeurilor şi care împărtăşesc aceleaşi pasiuni, bicicleta şi natura. Acesta este un eveniment care se adresează tuturor bicicliştilor, indiferent de antrenament; e conceput astfel încât să poată fi făcut de oricine.

“Adversarul joaca murdar! Scoate-ti prietenii pe teren!

Vă aşteptăm alături de noi!

Pentru informaţii contactaţi echipa LDIR

Tel:      0748527676

0727719391

Site:    www.efectverde.ro

www.letsdoitromania.ro

Blog:   www.blog.letsdoitromania.ro

Email: [email protected]

Facebook: Efect Verde

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *