Let’s bike it, drive it, ride it, walk it! La Sibiu!

Cu 2 saptamani inainte de Ziua de Curatenie Naționala de pe 24 septembrie, Echipa Nationala de Actiune “Let`s Do It, Romania!” se pregateste pentru un ultim meci in etapa de cartare!

Va asteptam cu mic cu mare sambata, 10 septembrie, la ora 9.00 la Sala Transilvania. Haideti sa punem impreuna pe Harta Deseurilor cat mai multe mormane de gunoi din judetul Sibiu.

Puteti veni cu bicicleta, masina, motorul sau la o plimbare pe jos. Daca aveti un aparat GPS/telefon cu GPS, aparat foto/telefon cu camera foto, nu uitati sa le luati cu voi.

Supranumita si „vanatoarea de mormane”, cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzator in arealele naturale si inscrierea acestora in baza de date “Let’s Do It, Romania!”, in vederea creariiHartii Deseurilor!

Anul acesta, Marquardt Sibiu s-a implicat in campania de curatare a judetului Sibiu, sustinand financiar cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, “Let’s do it, Romania!”.

Parintele adoptiv al judetului Sibiu, MARQUARDT si “Let’s do it, Romania! au pregatit o mica surpriza primilor 1500 de voluntari ce se vor prezenta in Ziua de Curatenie Nationala, 24 septembrie, la Sala Transilvania, punctul de inscriere al voluntarilor pentru Municipiul Sibiu.

Compania Marquardt – fondata in 1925 in Germania s-a dezvoltat in decursul anilor intr-un concern international producator de componente in domeniul automotive.

Marquardt Sibiu produce sisteme electronice si electromecanice ce sunt apoi integrate in autoturisme, in principal in cele din segmentul de lux, ale producatorilor: Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes Benz, Porsche, Peugeot – Citroen, Rolls – Royce.

Grupul Marquardt este prezent in Germania, Franta, Elvetia, SUA, Tunisia, China, India si Mexic.

Multumim MARQUARDT pentru tot sprijinul acordat prin adoptarea judetului Sibiu!

Bine ati venit alaturi de noi in echipa “Let’s do it, Romania!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *