LDIR Braşov la RMA 2011
Vineri, 16 septembrie, anunţam faptul că echipa braşoveană LDIR va fi prezentă la Romanian Music Awards, RMA pe scurt.Am împărţit stickere, am avut acces în culisele RMA, astfel că am putut vorbi cu vedetele şi am putut face  poze cu ele.


Deşi spotul LDIR nu a fost difuzat în timpul premiilor muzicale, aşa cum ar fi trebuit, totul a fost ok până la urmă, iar pozele spun totul.Enjoy!

Oamenii prezenţi la premiile muzicale au fost receptivi şi încântaţi de proiectul Let`s Do It, Romania!„Let’s Do It, Romania! este cel mai mare şi frumos proiect la care am luat parte. Mă bucur că pot ajuta şi vă susţin din toată inima!”


„Ar fi bine să facem în fiecare lună curăţenie. Sau măcar Primăria să aplice amenzi drastice celor care nu respectă natura.”


„Mă bucur să văd tineri care au luat iniţiativă şi care fac ceva pentru o ţară mai curată. Se pare că există speranţă pentru ţara noastră.”P.S: Mulţumim, Anca Baniţă,  pentru prezenţa la Braşov! Pentru sfaturi, încurajări şi voie bună!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “LDIR Braşov la RMA 2011

  1. Hmm, baiatul din prima poza… nu iti retin minte numele, dar ai fost asa zis coleg de munca cu mine… imi pare bine ca te vad pe aici si ca esti unul dintre cei care se implica in proiectele din Brasov.
    PS: Eu lucram la AquaPark, ti-am dat niste CD-uri…
    PS2: Sunt membru al Centrului de Voluntariat Brasov, anul trecut am primit zona Bran-Moeciu, sper ca anul acesta sa primim aceasi zona.

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *