La Iași cartăm alături de Toyota pe 7 și 14 septembrie

De ce ai vrea să petreci un weekend monoton, identic cu toate celelalte de anul acesta? De ce nu ai face ceva diferit, ceva ce iți poate oferi împlinire, relaxare și prieteni? De ce ai refuza o experiență unică pe anul acesta?

Data de 28 septembrie 2013 este una importantă la nivel național, iar zilele trec repede atunci când activitățile sunt multe, de aceea Echipa Let’s Do It Romania! Iaşi susținută de Toyota a stabilit ca zile de cartare 7 septembrie şi 14 septembrie pentru a identifica mormanele de deşeuri din arealele naturale.

Te provocăm să te alături echipei noaste  pentru a cutreiera împrejurimile Iașului, în mașinile pe care Toyota ni le-a pus la dispoziție, în căutarea mormanelor de gunoi. Nu fi timid și renunță la ideea că nu aparții grupului. Te vrem și te primim cu brațele deschise. Garantăm că vei avea parte de o zi deosebită. Ar fi grozav daca ai putea să aduci cu tine și un telefon mobil care să aibă conexiune la internet sau un aparat foto și un GPS.

Pentru a acoperi cât mai mult din suprafața Iașului am împărțit activitatea cartării pe zone. Astfel dorim să acoperim zona Aroneanu – Dorobant, Breazu, Bucium, Caprița – Bălan – Vlădiceni, Cetățuia – Vișanilor, Chirița, Ciric – Veneția, Codrii Pașcanilor, Dumbrava – Bârsan, Ezăreni – Costin, Sorogari. La locul întălnirii ne vom împărți pe grupe astel în cât să reușim să le bifăm pe toate.

Dacă ai o maşină la dispoziţie şi vrei să faci o plimbare prin împrejurimile Iaşului, sau dacă ai bicicletă şi îţi place să faci curse lungi în afara oraşului, sau doar vrei să te implici în viaţa comunităţii tale, vino alături de noi, sâmbătă 7 septembrie, la ora 10:00 în parcarea din fața Casei de Cultură a Studenților, pentru a ne cunoaște și a porni împreună în aventura cartării.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *