Inteltipo sustine curatenia la Sibiu

Infiintata in anul 1996, tipografia Inteltipo si-a propus inca de la inceput, sa vina in sprijinul clientilor sai, cu cele mai bune solutii de tipar, oferidu-le acestora servicii complete tipografice : prepress, tipar, finisare si editura. intr-o societate foarte dinamica, mare consumatoare de publicitate, promovarea este cea care dicteaza dezvoltarea firmelor.
inteltipo
In ultimii 20 de ani, s-au schimbat multe, de la tehnologie la diversitatea produselor si serviciilor, punandu-se accent pe profesionalism, calitate si nu in ultimul rand adaptabilitate . Astfel de la inceputul anului 2016, managmentul Inteltipo a fost preluat de catre o echipa tanara, dinamica si plina de entuziasm.

Noua misiune a noastra este de a transpune dorintele clientilor, pe suport de hartie, intr-un mod profesionist si promt. Pentru asta am cautat si am gasit, virtuti care sa intareasca proiectul nostru : Integritate, Noutate, Tenacitate, Entuziasm,Loialitate, Transparenta, Inovatie, Promtitudine, Omogenitate . Pe aceste virtuti ne bazam in relatiile de business .

Multumim pentru sprijin!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *