Hai să aducem bucurie celor din jur împărțind bucuria faptelor bune

Luna decembrie reprezintă pentru noi toți întoarcerea la copilărie, remomorarea obiceiurilor si a tradițiilor trăite împreună cu părinții, rudele și prietenii. Oamenii consideră această perioadă ca fiind cea a faptelor bune, cea în care cuvintele cel mai des folosite sunt: bucurie, veselie, daruri și fapte bune.

Faptele bune sunt acum mai mult ca oricand trăite cu emoție și bucurie în suflet.

Baneasa__3_

Acesta este și motivul pentru care am decis să mă alatur campaniei „Împărțim bucuria faptelor bune”. Încă din copilărie am început să fac fapte bune, de foarte multe ori nu realizam că ceea ce fac sunt fapte bune. Fie că am ajutat colegi din scoală, oameni cu posibilități reduse, animale aflate în suferință, au reprezentat pentru mine modul în care am contribuit pentru o tara mai bune, pentru a face oameni fericiți și pentru a avea un sentiment că pot să contribui cu ceva.
Campania Împărțim bucuria faptelor bune își propune să determine cât mai mulți oameni să împărtășească spiritul sărbătorilor și să îndeplinească cât mai multe fapte bune.

Baneasa__81_

Astfel în perioada 23 noiembrie – 24 decembrie, vizitatorii Grand Cinema & More și Grand Combo sunt invitați să aleagă una dintre aceste misiuni, să îndeplinească fapta bună și să urce dovada acesteia pe platforma online dedicată campaniei: http://faptebune.grandentertainment.ro/.

„Ne dorim ca vizitatorii noștri să ni se alăture în această inițiativă frumoasă, menită să aducă bucurie celor din jur. Credem că faptele bune nu se măsoară în realizări, ci în zâmbetele celor dragi. Ne dorim să îi încurajăm pe membrii comunității noastre să facă fapte bune oricât de mici ar fi, pentru că ele sunt cele care contează, mai ales în această perioadă. Vom începe prin a veni noi cu propuneri de fapte bune, însă ne dorim ca până la sfârșitul campaniei, să adunăm povești frumoase și idei creative, care au făcut diferența în viața cuiva”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager, Grand Cinema & More.

Baneasa__83_
În susținerea acestei inițiative, Grand Cinema & More si Grand Combo dăruiesc câte 1 RON la fiecare tranzacție, pe perioada campaniei (23 noiembrie – 24 decembrie). Suma strânsă va fi folosită pentru susținerea educației copiilor.

###

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.
Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *