Hai cu noi la Ziua de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania!

Ți-e dor să faci o faptă bună, să petreci câteva ore în natură alături de prietenii tăi și să faci voluntariat?

Dacă răspunsul este DA la întrebările de mai sus, fă-ți planuri cu noi pe 18 septembrie când este Ziua de Curățenie Națională!

Dacă ești din Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, București/Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, te poți înscrie aici și participi automat la acțiuni de strângere a deșeurilor din județul tău. Și astfel, iei parte la World Clean-Up Day, zi în care facem curățenie alături de alte 175 de țări din lume!

Și nu uita că poți fi voluntar digital dacă descarci aplicația TrashOut și transmiți zone cu deșeuri pe care le întâlnești în natură. Noi vom notifica autoritățile locale prin Platforma 4B despre situație și acestea au obligația să revină cu un răspuns oficial în 30 de zile.

Let’s Do It, Romania! este cea mai mare mișcare socială din țară, care în 11 ani de activitate a mobilizat peste 1.9 milioane de voluntari care au strâns peste 23 000 de tone de deșeuri într-o singură zi.

Hai cu noi!

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *