GreenFiber International susține Let’s Do It, Romania!



       Când sunt mulţi, exemplul creşte! GreenFiber International devine sponsor și susținător pentru cea mai mare campanie socială din țară – Let’s Do It, Romania – alăturându-se luptei împotriva gunoaielor depozitate necorespunzător. Cu ajutorul GreenFiber, va fi acoperită o parte din necesarul de logistică pentru Ziua de Curățenie Națională, precum mănuși și saci menajeri.


GreenFiber International este parte integrantă a Green Group și a reînviat industria locală a maselor plastic, punând totodată bazele unei „industrii verzi” în România. Compania este singurul producător de fibră sintetică poliesterică, bandă PET și granule  rPET din România, cu unități de producție la Buzău și Iași.

 

 

Misiunea GreenFiber International este să lase moștenire generațiilor următoare o planetă mai curată, transformând deșeurile în resurse valoroase. Prin implicarea în acest proiect, compania doreşte să transmită mesajul că responsabilitatea gestiunii deşeurilor este în primul rând a fiecăruia dintre noi. De la felul în care depozităm deşeurile în propriile case, până la colectarea lor pentru a fi reciclate, cu toţii avem responsabilitatea să ne educăm şi să ne formăm un obicei de gestionare corectă a deşeurilor pe care le producem.

 

Exemplul oferit de echipa GreenFiber International ne încurajează și pe noi și ne ajută să sperăm la un viitor în care fiecare dintre noi să integreze reciclarea în activitățile zilnice.

 

Mulţumim GreenFiber International pentru implicare!

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *