FRIGOGLASS a imbracat tricoul de Titular!

frigoglass

Fiecare companie are datoria morala de a contribui la bunastarea comunitatii care ii asigura existenta si profitul si de a-si dezvolta un set de principii care ii reflecta valorile si definesc standardele noastre de etica in afaceri.

Prin platforma sa de responsabilitate sociala, Frigoglass se angajeaza sa integreze principiile CSR in standardele de etica in afaceri, cu scopul de a mentine un model de business care adauga valoare fata de partenerii sai: angajati, clienti, comunitate, furnizori, impact asupra mediului inconjurator.

Pentru noi, responsabilitatea sociala inseamna mai mult decat traditionalele actiuni filantropice asa incat eforturile noastre se concentreaza in 4 directii principale: modul in care ne conducem afacerea, pietele in care operam la nivel global, capitalul uman si protectia mediului inconjurator.


In calatoria sa ECOCOOL, Frigoglass este primul producator verde de echipamente frigorifice industriale care a dezvoltat o gama completa de produse prietenoase cu mediul inconjurator, ce reduc impactul emisiilor de sera si consumul de energie cu pana la 50%.


Suntem constienti ca utilizarea masiva a resurselor naturale va periclita modul nostru de viata. Traim pe o planeta cu resurse limitate si numai protejand mediul inconjurator si utilizandu-i rational resursele putem asigura viitorul.


Acesta este si motivul pentru care am ales sa spirijinim si in acest an Let’s Do It, Romania!, o cauza menita sa faca diferenta in felul in care alegem sa ne implicam in istoria planetei pe care traim.


Iti multumim, Frigoglass!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “FRIGOGLASS a imbracat tricoul de Titular!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *