Fii unul dintre cei 6860 de Doeri care ajuta Let`s Do It, Romania! sa mearga mai departe

Dragi Doers,

Stim ca sunteti multi si ca ne-am putut baza intotdeauna pe ajutorul vostru. Acum, avem nevoie de voi pentru a face urmatorul pas cu “Let`s Do It, Romania!”. Acum cateva zile am dat startul primei campanii de crowdfunding pentru o cauza eco din Romania pe Indiegogo.

Vrem sa cream prima aplicatie de mobil si prima platforma care face legatura intre  cetateni   si autoritati si ajuta voluntarii sa raporteze zone cu deseuri usor si rapid. Este un demers curajos, avand in vedere faptul ca in Romania ideea de crowdfunding nu este atat de populara, iar donatiile se strang cu mult efort. Asadar, avem nevoie de ajutorul tau. Daca 6860 dintre voi doneaza cate 5$ aici, putem strange suma pe care ne-o propunem pana pe 20 iunie. N-ar trebui sa fie greu, avand in vedere ca am mobilizat sute de mii de voluntari pentru “Let`s Do It, Romania!”, nu?

De ce avem nevoie de “Let`s Do It!” Mobile App:

Pe scurt, curatarea deseurilor implica momentan doua obstacole:

1. Deseurile sunt raspandite ilegal pe teritoriul tarii si nu avem o harta completa a lor pentru a le curata.

2. Nu exista o procedura usoara pentru tine, ca cetatean, sa raportezi autoritatilor gunoaiele ilegale descoperite.

Aplicatia noastra de mobil te ajuta sa marchezi pe harta oricand, orice deseu intalnit in oras sau in natura. In campaniile “Let’s Do It, Romania” din ultimii 5 ani sute de oameni au facut eforturi personale pentru a cauta si gasi aceste gunoaie, fiindca nu exista o harta concreta a lor. Dezvoltand aplicatia, oricine va contribui in timp real la asamblarea unei Harti a Deseurilor cu fiecare click. Vrem sa facem voluntariat mai repede, mai usor, cu un simplu smartphone si sa curatam Romania, treptat, in fiecare zi.

app process infographic_ro-02

Este prima campanie de crowdfunding din Romania de o asemenea amploare si un mare act de curaj pentru un ONG, tipul acesta de campanii fiind la inceput la noi in tara. Avem nevoie de sprijinul tuturor sustinatorilor nostri si te invitam sa fii unul dintre ei. Doneaza aici si ajuta-ne sa demonstram ca exista in Romania oameni care cred in cauze bune, care le sustin si care schimba cu adevarat ceva in tara noastra. Succesul acestei campanii va insemna nu doar succesul “Let`s Do It, Romania!” ca ONG care mobilizeaza oamenii, dar si o sursa de inspiratie pentru viitoarele campanii de crowdfunding ale organizatiilor din Romania.

Haideti sa curatam lumea impreuna! Let`s Do It!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Fii unul dintre cei 6860 de Doeri care ajuta Let`s Do It, Romania! sa mearga mai departe

 1. Salut initiativa de a crea o aplicatie pentru mobil pe care o aveti. Cred insa ca s-ar putea strange fondurile necesare si prin lansarea aplicatie cand inca nu este complet functionala/terminata. In acel moment cu siguranta oamenii vor stii pentru ce “doneaza”. Pana la atingerea maturitatii aplicatiei ( va fi functionala si testata), aceasta ar putea sa nu fie gratuita, ci sa coste 1 leu/euro bani care se vor considera de asemenea donatie.
  Curiozitatea oamenilor este mare, si cum dau banii pe toate aplicatiile fara rost, cred ca ar “dona” mai repede pentru a descarca aplicatia voastra.
  In plus, veti primi si feedback-uri referitoare la ce puteti adauga/schimba la aplicatie inainte de a fi finalizata, pentru a nu face munca de 2 ori. Ca sa nu mai vorbim de testarea direct de catre user.

  Am scris “dona” pentru ca nu o consider o donatie, si o investitie in Romania, o investitie pentru natura.

  Va doresc mult succes!

  1. TrashOut nu era adaptata pentru tara noastra si nici nu se putea face sesizari catre autoritati. Din aceasta cauza s-a decis sa facem o aplicatie special pentru tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *