Despre campania “Let’s Do It, Romania”, pentru micii telespectatori ai postului de televiziune Somax tv

emisiune-ldir-2Voluntarii botoșăneni ai campaniei de mediu “Let’s DO It, Romania!”, copiii-reporteri ai ziarului Buzz, nu stau o clipă degeaba. Caută permanent oameni care de-a lungul timpului s-au implicat in cea mai mare acțiune de curățenie din țară. Și îi găsesc, și discută cu ei pe marginea protecției mediului înconjurător. O fac pentru că lor le pasă de mediul în care trăiesc. Le pasă ca botoșănenii să iasă  în număr cât  mai mare la marea curățenie din data de 24 septembrie.

Luni, la filmările emisiunii “Vivat veselia” de la Somax tv, micii reporteri ai ziarului Buzz au dedicat rubrica Interviul ediției campaniei “Let’s Do It, Romania!”. Invitata Luciei Luca, responsabila rubricii din emisiune, a fost profesoara Cecilia Vicoveanu, coordonatorul Cercului de mediu de la Palatul Copiilor din Botoșani și președintele Asociației Papucul Doamnei.

Alături de aceasta a fost și Alice Condurache, una dintre veteranele asociației, cu o puternică implicare în activități de mediu în ultimii ani.  Discuțiile s-au centrat pe importanța campaniei “Let’s Do It, Romania!”, dar și pe proiectele pe care organizația invitatului din emisiune le derulează.  Emisiunea va fi difuzată la Somax TV pe data de 1 octombrie.
Înscrie-te la Ziua de Curățenie Națională pe: https://curatenie.letsdoitromania.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *