Copiii creativi susţin Let’s Do It, Romania!

De fiecare dată când avem drumuri prin ţară, fie pentru proiect, fie călătorim pentru a ne mai relaxa şi găsim dovezi că Let’s Do It, Romania! nu vă lasă indiferenţi, ne creşte bucuria în suflete mai ceva ca mormanele pe harta deşeurilor :).

Ei bine, acum aproximativ o lună, colegul meu, Ionuţ, a fost la o conferinţă în Delta Dunării, organizată de Veolia, unde a participat la vernisajul expoziţiei „O şansă Dunării albastre”- Centrul Ecoturistic Delta Dunării. În prealabil, a fost organizat un concurs la care au participat elevi de liceu din ţară, iar cele mai bune au fost selectate şi expuse cu prilejul acestui eveniment. Ionuţ mi-a trimis prin MMS o poză care ne-a umplut de entuziasm: copiilor le place Let’s Do It, Romania :). Draga noastră Andra Enache de la Liceul de Artă din Bacău, mulţumim pentru desen! Îl vom pune la loc de cinste în sediul nostru, pentru ca atunci când ne simţim fără energie, să ne găsim resurse să nu te dezamăgim pe tine şi pe cei ca tine!

Cele mai proaspete dovezi de apreciere şi de susţinere din partea unor copii creativi le avem din acest weekend, când colegul nostru, Iulian, din echipa din Prahova a fost la cartare şi a găsit semne clare că până şi cei mai mici locuitori ai României vor să fie alături de noi în cea mai mare acţiune care va avea loc în ţara noastră, pe 25 septembrie.
Elevii de la Şcoala din Cotofeneşti au realizat acest desen. Copii, vă mulţumim şi vă aşteptăm pe 25 septembrie să arătaţi tuturor că vă pasă de România şi că vreţi să o ajutaţi să fie din nou curată :)!



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *