Ce-ai spune să o facem din nou?


“Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socială, se întâmplă din nou! Suntem gata de noi provocări şi te vrem alături de noi!

După succesul acţiunii de pe 25 septembrie 2010, când peste 200 000 de voluntari au ieşit la curăţenie în întreaga ţară, iată că a venit momentul să arătăm că putem mai mult!

Ce îţi propunem pentru început ? Să faci parte din echipa noastră şi să scrii alături de noi o nouă pagină din povestea frumoasă pe care am început-o în 2010. Anul trecut, în toată ţara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea acţiunii de curăţenie de pe 25 septembrie şi au făcut-o cu pasiune, cu bucurie şi cu mândria de a contribui la schimbarea în bine a României!

Eşti creativ şi dornic să duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”? Te pricepi la fundraising şi ai vrea să îţi pui în valoare abilităţile pentru a ajuta la reuşita proiectului? Eşti la curent cu toate noutăţile din IT şi le aplici cu mare uşurinţă? Îţi place să organizezi lucruri şi să pui toate piesele unui proiect la locul lor? Ai cunoştinţe de logistică şi vrei să le pui în practică într-un proiect de anvergură naţională? Dacă răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, avem pentru tine un loc în “Let’s Do It, Romania!” :)

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi aplică pentru una dintre poziţiile disponibile. Trimite-ne CV-ul tău, precum şi o scrisoare de intenţie la adresa [email protected]. Te aşteptăm cu mare entuziasm în echipa noastră!

Care sunt beneficiile? Ai ocazia să faci parte din echipa de organizare a unui proiect fără precedent în România, te vei bucura de o experienţă unică, din care vei învăţa enorm şi vei descoperi o multime de lucruri noi despre tine, pentru ca la final să spui cu mândrie: ” Am făcut-o, Romania!”. Şi să nu uităm de distracţie, pentru că la noi râsul e la ordinea zilei :).

Abia aşteptăm să te cunoaştem!


Echipa Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

17 thoughts on “Ce-ai spune să o facem din nou?

 1. intrebarea e: care e succesul? si daca a avut atata succes, de ce trebuie reluata? in afara faptului ca au fost niste oameni care s-au chinuit sa stranga niste deseuri (care a doua zi au fost la loc), ce schimbare a produs? lumea e mai civilizata? mai constienta de problemele cu care se confrunta mediul? mai responsabilizata? ne vor vedea din nou ca le strangem gunoiul in urma si vor continua sa faca la fel, zicandu-si ca are cine sa stranga…poate ar trebui sa ne concentram mai mult pe educare si informare, decat sa ne transformam in “gunoierii verzi”

  1. Draga Andreea, cu o floare nu se face primavara! Altfel spus, cu o singura actiune, nu cred ca trebuie sa ne asteptam ca se produc miracole peste noapte, intr-o tara aflata sub gunoaie, cu oameni care nu dau doi bani si nu au un comportament civilizat sau cu oameni care se multumesc sa comenteze de pe margine, fara sa se implice efectiv.
   Care a fost succesul? Peste 200 000 de oameni care au crezut ca si noi ca se poate si ca de undeva trebuie inceput. Multe companii, autoritati centrale si locale, ONG-uri, mass-media si persoane publice care au ales sa se implice si sa spere la o Romanie mai responsabila. Cred ca sunt cateva motive sa afirmam ca a fost un succes! Si nu vrem sa ne oprim aici pentru ca trebuie sa aratam ca se poate mai mult si mai bine!

 2. Ma bucur sa aflu ca se reia actiunea de anul trecut. Imi era putin frica ca se va termina cu ceea ce a fost pe 25 septembrie. Ma bucur sa vad ca m-am inselat.

  1. Ana, nu te-ai inselat si cu ajutorul vostru, al celor care ne sustineti, precum si cu ajutorul celor care ni se vor alatura pe parcurs, Romania va fi o tara mai curata! Let’s Do It!

 3. Se pare ca da, e greu sa ne strangem gunoaiele. O facem doar impinsi de la spate sau ca urmare a unor masuri coercitive. Am gasit pe http://www.petitieonline.ro o petitie numita “Lege împotriva aruncării gunoiului pe jos” care in momentul de fata are doar 45 semnaturi si care, dupa parerea mea, ar trebui semnata de toti cei carora le pasa si s-au implicat in asemenea actiuni.
  Dar pana la finalizarea acestei petitii ne intalnim din nou la curatenie.

  1. Te asteptam, Alex! Da vestea mai departe despre Let’s Do It, Romania! si de ce nu, hai si tu alaturi de noi in echipa de organizare!

 4. Andreea ai dreptate. Dar si daca nu facem nimic nu dovedim nimic. Putem vorbi la colt de strada ca “uite ce murdara este tara asta”. Dar nu ai rezolvat nimic cu asta.

  Asa este maine probabil ca acele gunoaie vor fi din nou la loc, dar vom demonstra ca suntem uniti una la mana, si doi la mana vom demonstra unora: copii, adolescenti, batrani, sau ce or fi ei ca ne pasa de tara noastra, si incet incet lucrurile se pot schimba, in bine.

  Sunt de acord ca trebuie schimbata mentalitatea, pornind de la varste fragede, dar trebuie realizate simultan si actiuni de genul Let’s Do It, Romania !

  Doresc sa-i felicit cu aceasta ocazie pe organizatori !
  Profit de aceasta ocazie ca sa-i intreb, cand va avea loc actiunea de curatenie anul acesta ?

  1. Pe 14 iunie avem conferinta de lansare oficiala a Let’s Do It, Romania! si anuntam data :) Mai avem putin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *