CĂUTĂM COORDONATORI LOCALI! HAI ÎN ECHIPA BRAŞOVEANĂ DE ORGANIZARE!

Tu ce faci când îţi sare muştarul ?

Sub sloganul spotului video TV prin care se promovează proiectul “Let’s do it România” , unii dintre voluntarii înscrişi au ales să răspundă “Mă implic în organizare ca şi coordonator local pentru ziua de 25 Septembrie ” .Pentru aceştia vom scrie acest post.

 

Mai exact, în Braşov, îl scriem pentru Mihai Alin Alexandru -Făgăraş, Julia Barabas – CodleaCamelia Enache – Cristian , Tomas Bross – Victoria, Camelia Enache -Cristian, Matei Paul Vlad – Halchiu şi Crizbav, Adriana Haralambie – Râşnov. Aceştia sunt oamenii pe care îi veţi întâlni, în localităţile  menţionate, în 25 Septembrie la punctele de înscriere a voluntarilor. Ei, împreună cu echipa lor, vă vor da toate informaţiile şi materialele de care aveţi nevoie. Aceştia sunt oamenii care muncesc de pe acum pentru ziua de curăţenie naţională şi noi, echipa judeţeană, vrem să le mulţumim pentru această colaborare şi pentru fiecare efort pe care îl fac ca proiectul să devină un succes.

 

DACĂ ŞI TU, CITITOR AL ACESTUI POST, VREI SĂ TE IMPLICI CĂ ŞI COORDONATOR LOCAL ÎN ORICARE DIN ACESTE LOCALITĂŢI: PREDEAL, ZĂRNEŞTI, RUPEA, FELDIOARA,VOILA ŞI SĂCELE, TE AŞTEPTĂM SĂ NE TRIMIŢI UN CV PE ADRESA [email protected] CU MENŢIUNEA “VREAU SĂ FIU COORDONATOR LOCAL ÎN LOCALITATEA X” . ŞI CA SĂ ŞTII LA CE SĂ TE AŞTEPŢI, AFLĂ CĂ UN COORDONATOR LOCAL SE OCUPĂ DE ORGANIZAREA ECHIPEI PROPRII, A VOLUNTARILOR DIN ZONĂ AFERENTĂ LOCALITĂŢII ŞI A RESURSELOR IMPLICATE ÎN ZIUA DE 25 SEPTEMBRIE – ZIUA OFICIALĂ DE CURĂŢENIE. ÎN PLUS SE OCUPĂ ŞI DE MENŢINEREA RELAŢIILOR CU AUTORITĂŢILE ŞI FIRMELE LOCALE ŞI LUCREAZĂ ÎN STRÂNSĂ COLABORARE CU ECHIPA JUDEŢEANĂ. DECI, CE SPUI? AI VREA SĂ TE IMPLICI?

 

Dacă localitatea din care eşti nu se regăseşte în cele menţionate, nu e nici o problemă, ne poţi scrie oricum şi poţi fii coordonatorul localităţii din care faci parte, după ce vei primi mai multe informaţii.

 

AŞADAR, TU CE VEI FACE ÎN 25 SEPTEMBRIE?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *