Cartare la Cluj (Let’s bike it & Let’s drive it) :)


S-au spus atat de multe despre voluntariat, incat insasi denumirea aceasta exprima multora dintre noi ceva propagandist si cliseic. Dar ce intarziem sa intelegem e faptul ca dincolo de paravanul de lemn pe care il impune conjunctura sociala se afla terenul de joaca al copiilor mici si mari care vor sa se catere in copacul ce inca nu a fost taiat si care vor sa alerge cu pofta pe campul inca neasfaltat. Este mediul unor oameni deosebiti care lupta zambind fara teama de esec, asumandu-si responsabilitatea pe care cei mai multi o arunca senini unui general si inexistent “altcineva”.

Este un drum anevoios si lung, aspru si spinos. Uneori esti tras in sus, alteori ii porti tu pe altii in brate, dar niciodata nu esti singur si asta e cu siguranta una din cele mai frumoase parti ale jocului. Odata ajuns in varf devii constient ca poti face absolut tot ce iti propui. Odata ajuns in varf poti vedea intreaga lume. Odata ajuns in varf te intrebi de ce nu ai facut asta mai devreme.

Pentru ca nu am renuntat sa luptam si nu vom renunta niciodata, sâmbătă, 6 august 2011, incepand cu ora 9:00, Clujul carteaza! Avem intalnire, asadar, in parcarea Polus Center (in imediata apropiere a podului) atat cu detinatorii de autoturisme, cat si cu biciclistii iubitori de drumetii in natura, carora anul acesta li se adreseaza evenimentul “Let’s bike it !”. Acest eveniment are ca destinatari atat biciclistii amatori, cat si pe cei profesionisti, asa ca speram sa va alaturati cu mic, cu mare in lupta contra deseurilor !


Va asteptam sa veniti cu alai si voie buna echipati cu:

– mijloc de transport (autoturism, motocicleta, bicicleta) ;

– tinuta lejera (ca pentru o plimbare in natura) ;

– aparat de fotografiat ;

– dispozitiv GPS (la nevoie organizatorii pot pune la dispozitie un astfel de aparat).


Alte informatii necesare :

– Fiecare echipa, inarmata cu un GPS, va cauta mormane de gunoi, va nota coordonatele GPS la care se gasesc, volumul si compozitia acestora si le va face poze. La intoarcerea acasa se vor incarca pe site pozele cu mormanele gasite, coordonatele lor si descrierea fiecaruia. In felul acesta va fi completata harta gunoaielor din judet, etapa extrem de importanta pentru actiunea pe care o intreprindem.

– Va rugam sa accesati linkul http://www.letsdoitromania​.ro/vreau-sa-particip pentru inscriere si mai multe detalii despre procesul de cartare.

It’s a date ! :)


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *