Avem cu ce :) Let’s Do It, Romania! are imn de astăzi!

De fapt, de vreo săptămână şi ceva se lucrează la el şi se tot coceau idei :).

Şi eu şi colegii mei eram deja împăcaţi cu ideea că nu vom reuşi să avem imn şi că una dintre dorinţele noastre (mai ales ale echipei de comunicare) nu va deveni realitate.

După n încercări şi telefoane şi email-uri şi brainstorming-uri, primesc un telefon salvator de la colegul meu Bogdan din echipa din Timiş care mi-a spus că băieţilor de la Partizan le-ar plăcea să ne ajute.

Am stabilit întâlnirea şi aşteptam cu emoţie să vină ziua.  Mă tot gândeam la nebunia pe care o generase cu câţiva ani în urmă melodia “Fata mea”, care a intrat în folclor, dar nici prin cap nu îmi trecea că aceasta va fi deveni imnul Let’s Do It, Romania! :D

Ne-am întâlnit cu băieţii, noi, fetele Let’s Do It, Romania! (Ana, Oana şi Liana după cum ne spunea Artanu’ întruna să nu ne încurce) şi am intrat imediat în starea creativă. E adevărat, mai mult ei decât noi. Noi mai povesteam despre proiect, ei îmbrăcau informaţiile în rime.

Şi am stat până acum cu mari emoţii şi cu o curiozitate mai mare ca a pisicii până când am primit imnul pe email. E gata şi este aşa cum trebuie să fie :) vesel, deştept, antrenant.

Mulţumim trupei Partizan pentru susţinere, implicare şi lui Biggie pentru că ne-a adus aproape de îndeplinirea acestui vis!

Bucuraţi-vă de imn, cântaţi-l, daţi-l mai departe tuturor şi haideţi la curăţenie, mai avem 15 zile :)


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Avem cu ce :) Let’s Do It, Romania! are imn de astăzi!

 1. buna ziua, oamni buni! frumoasa si extraodinara INITIATIVA DVS si toata aceasta munca ! eu, da ma implic! voi fi acolo , dar am si eu o remarca… mai mult SUGESTIE poate faceti cumva , ceva , poate spuneti asta mai clar si raspicat, poate vorbiti mai deschis si transant despre asta pe unde va veti mai afla… presa scrisa , radio, tv… POATE IMPLICATI SI CHEMATI LA MUNCA SI NISTE TIGANI!!! Si eu o spun clar si raspicat si nu ma mai feresc de cuvantul TIGAN, spus asa pe romaneste ca sa nu mai fiu eu cetatean roman confundat cu aceasta etnie, dar in fiecare seara, noapte tarziu cand eu vin de la serviciu, trec printr-o mica piata mai mult ilegala si ambulanta unde tiganii se instaleaza in zori cu tarbe mizere si impovizate pe trotuar, pe strada, pe unde apuca si vand pepeni, legume, fructe, covrigi… nu va puteti imagina ce lasa acestia in urma lor, ce -i noaptea aici! vorbim de curatenie ?!? vor iesi niste tineri si cativa seniori cu studii superioare… restul vor sta acasa la telenovele si seara vor iesi in fata blocului sa mai sparga niste seminte! LET’s DO IT ROMANIA… ar trebui sa inceapa de aici!

 2. Felicitari pentru imn
  Sunt administratorul unui site de pariuri si ati ajuns subiect de discutie si la noi pe forum.

  Sunteti de apreciat pentru ceea ce faceti in Romania, si cei care nu contribuie la strangerea lor macar sa nu contribuie la aruncarea mizeriei unde au ei chef.

  Ar trebui cat mai multe programe si activitati scolare sa invete copii de mici ca e bine sa protejam mediul in care traim

  Din pacate am ajuns zile in care daca scuipi si spargi seminte in fata blocului esti cool si demn de bagat in seama.

  Asta nu este tot, am vazut straini intorsi in tara din Anglia, Irlanda sau alte tari unde nu indrazneste sa respire mai puternic si ajung in Romania si arunca flacoane pe geamul de la masina … De ce?

  Va spun eu de ce ca nu le face nimeni nimic, ar trebui pusa in aplicare legea, romanul e deja mult peste lege …

  Nu mai continui, va felicit inca odata pentru imn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *