Dealerul regional Toyota sprijină cartarea în Mureș în al doilea an consecutiv

În doar trei zile, cu ajutorul Eurocar Trading dealer Toyota (http://www.toyotamures.ro/), voluntarii Let’s do it, Romania! din județul Mureș au cartat câteva zeci de mormane de deșeuri. Traseele au însumat peste 450 de kilometri, făcuți la volanul unui model Toyota Auris.

În prima zi am controlat toate parcările de pe marginea drumului național care leagă Tîrgu-Mureș de Sighișoara și surpriza oarecum plăcută a fost că o parte din ele erau mai curate decât anul trecut. Gunoaiele însă n-au întârziat să reapară și, din păcate, ne-am lovit și anul acesta de o groapă de deșeuri ilegal amenajată între Sighișoara și Apold.
În a doua zi am străbătut un traseu ceva mai lung. Am cartat împrejurimile lacului de acumulare de la Bezid, apoi am luat-o spre stațiunea Sovata, ca la final să ne întoarcem spre casă printr-un peisaj natural superb, pe Valea Nirajului. Concluzia după a doua zi: cu cât drumurile dintr-o anumită zonă sunt mai puțin circulate, cu atât și frumusețea zonei crește.

Vremea bună ne-a scos în a treia zi spre zona de câmpie a județului Mureș, împânzită de lacurile amenajate pentru pescuit. Din păcate, deși Administrația Bazinală de Apă Mureș întrețien curățenia pe maluri, ne-am lovit destul de des de mormane de deșeuri aflate pe marginea drumurilor județene (acolo unde acestea trec pe lângă lacuri).
Vă propunem să le pescuim împreună sâmbătă, 12 mai, de la ora 9:00, când vă așteptăm la punctul de înregistrare amenajat în parcarea Promenada Mall de la ieșirea din Tîrgu-Mureș spre Cluj.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *