Cartarea in Maramures continua ! Va asteptam

Unii ne-am inscris pentru ca suntem Ecologisti, altii pentru ca vrem sa scapam de nesimtitii care arunca gunoaie, altii pentru ca vor o natura curata cand ies la iarba verde, altii pentru ca vrem sa demonstram ca-n Maramures traiesc COMUNITATI de oameni… nu ADUNATURI de oameni…

Diferenta intre comunitate si adunatura… o face un singur lucru : implicarea sociala: munca in echipa, comunicarea, colaborarea, dezvoltarea in comun, punerea in comun a calitatilor si resurselor(sau o parte a lor) si nu in ultimul rand : un scop comun : dezvoltarea!.

Pentru asta, maine(Duminica) dimineata… in jurul orelor 8:30 va astept pe toti cei din Baia Mare la o cafea in Centrul Vechi – Cafe Neaua Noua. (aici iti poti ghici si viitorul in cafea).

Dupa cafeluta de dimineata, imi doresc sa mergem pe traseele ce trebuie cartate in judetul nostru.

Deja s-au facut vreo 10 trasee… altele au fost atribuite si urmeaza sa fie cartate… dar… avem cel putin 8 trasee pe care trebuie sa ne miscam noi cat mai repede.

Avem posibilitatea sa finalizam maine cartarea(cartografierea/ identificarea gunoaielor) dar este nevoie si de prezenta voastra.

Asta ca… va astept pe toti, cu mic cu mare… cu masini, fara masini, cu gps-uri, fara gps-uri… dar pregatiti pentru o zi plina…

Pentru cei care isi propun sa vina cu masina, si sa ne ajute in acest sens(parcurgerea traseelor cu masina proprie) trebuie sa mentionez ca momentan nu putem deconta combustibilul.

Va multumesc !

P.S. : Avem libere 3 trasee in sud vest(ulmeni – ardusat) – si 5 in nord est (borsa – viseu – aici trebuie sa ii ajutam putin pe colegii nostri voluntari care intampina greutati, zona fiind mai “generoasa” in mormane de gunoaie + unele trasee sunt greu accesibile si ei se concentreaza pe acelea)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *