Let’s Do It, Romania! sustine Asociatia Social Activ in campania “Donează ce nu folosesti”

Asociaţia Social Activ lansează campania “Donează ce nu foloseşti”, care va avea loc în Bucureşti, perioada 14 – 16 septembrie 2016. Campania se derulează sub sloganul “Ce pentru noi este nefolositor, pentru alţii este aur!”.

Adresa pentru colectare: Str. Inginer Pisoni, no 26 sector 1, intrarea din Calea Plevnei, zona Gara de Nord.

Program colectare:

– 14 și 15 septembrie 2016, orele 9.30-20.30

– 16 septembrie 2016, orele 9.30 – 14.00

Spatiul de colectare este oferit de doamnei Roxana Pitis, Owner Hostel Sweet Mornings.

Obiectele nefolosite aflate în stare bună, precum îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, cărţi, rechizite, mobilă, alimente sau produse de igienă personală vor fi donate familiilor de la sate sau vor fi folosite la dotarea centrelor educaţionale. Până acum, asociaţia a reuşit să ajute peste 40 de familii de la sate şi să echipeze 3 centre educaţionale cu obiecte donate.

Precizări importante pentru buna desfasurare a campaniei:

Rugăm donatorii să împacheteze bunurile donate pe categorii în saci sau cutii separate (ex.: jucării, haine etc.) și să le eticheteze pe pachet ce bunuri sunt (ex:jucarii, carti, haine fete sau baieti 4-5 ani etc).

Avem încrederea că toate bunurile donate sunt în stare bună și pot fi donate direct către beneficiari, fără a mai necesita trierea și curățarea lor.

Dacă există mai multe persoane din aceeaşi zona care doresc să doneze, acestea sunt încurajate să organizeze un eveniment similar, detaliile trimiterii obiectelor către familiile nevoiaşe urmând a fi discutate ulterior cu reprezentanţii asociaţiei. ASA nu are reprezentanţi în toate zonele ţării, însă poate lua legătura cu serviciile de asistenţă socială pentru a facilita organizarea evenimentelor de colectare. De asemenea, Asociaţia nu deţine un depozit, astfel că obiectele donate vor fi direcţionate direct către familiile nevoiaşe.

Pentru alte informaţii legate de eveniment puteţi contacta Asociaţia Social Activ la numărul de telefon: 0757455832, pe e-mail la: [email protected] sau pe pagina de Facebook Asociaţia Social Activ. Persoană de contact Carmen Daniela Stepan.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Romania! sustine Asociatia Social Activ in campania “Donează ce nu folosesti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *