Let’s Do It, Romania! Cluj 2012

Bine te-am regasit, draga locuitor al judetului Cluj!


Anul acesta proiectul Let’s Do It, Romania! are din nou o importanta deosebita pentru judetul Cluj, anul acesta schimbam tactica! Vrem sa ne unim fortele!

Avem certitudinea ca primavara natura se trezeste la viata; asa se intampla si cu noi, clujenii, acest anotimp ne scoate din casa, ne indeamna sa fim creativi, responsabili si pozitivi. Fiecare experienta ne aduce mai aproape de realitatea pe care o traim. Tocmai din acest motiv “Let’s Do It, Romania!” ne deschide ochii si ne ajuta sa constatam importanta unui mediu curat.

Anul acesta ne vom indrepta atentia asupra  zonelor limitrofe ale marilor orase, cu care avem contact in mod direct. Cu totii stim cat este de neplacut sa faci o incursiune in natura si sa gasesti un morman de gunoi acolo unde era poiana de alta data, nu-i asa?

Cu siguranta ne place sa avem natura curata si sa stim sa o pastram asa cat mai mult timp, insa nu ajunge ca doar o mana de oameni sa adopte aceasta perspectiva si sa creada in ea, fapt pentru care anul acesta dorim sa implicam cat mai multi actori in scena “Let’s Do It, Romania”. Cu cat numarul celor implicati creste, se maresc si sansele noastre de a avea un mediu curat si o comunitate educata, iar munca in echipa uneste membrii unei comunitati pentru o cauza.

Pentru a porni din nou la drum aveam nevoie de o echipa asa ca  am pornit in cautarea oamenilor veseli, muncitori si iubitori ai naturii care vor sa strige alaturi de noi in seara zilei de 12 mai 2012  “We Did It Romania!” – de data aceasta nu ne oprim aici. Ne-am gasit usor, iar in prezent suntem o echipa de oameni creativi, plini de optimism, care dispune de forte proaspete si suntem pregatiti sa demaram o noua editie.

Nu e usor sa realizam ceea ce ne propunem, dar suntem uniti si determinati, asa ca succesul e de partea noastra.

 

Echipa LDIR Cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *