Întâlnirea cu Primăriile, Instituțiile Publice şi Companiile de Salubrizare

Treaba devine tot mai serioasă! Cu toate că suntem noi mulţi, frumoşi şi harnici avem nevoie şi de ajutor din partea autorităţilor locale.  Joi, 5 aprilie 2012, a avut loc întâlnirea dintre echipa judeţeană de coordonare – Cluj „Let’s Do It, Romania!”, reprezentanţii a 29 de primarii din judeţul Cluj, reprezentanţii Instituţiilor Publice precum și cei ai companiilor de salubrizare din județ.

Întalnirea a avut loc în Sala Mare a Prefecturii Cluj, având ca scop informarea asupra proiectului „Let’s do it, Romania!” şi prezentarea obiectivelor stabilite pentru acest an. Mai întâi am prezentat proiectul, obiectivele acestuia, iar apoi a urmat o sesiune de discuții. Ultimul punct al întâlnirii a constat într-un studiu de caz prin care s-a reuşit identificarea concretă a problemelor cu care ne-am confruntat şi a posibilelor soluţii.

Specialistul nostru în logistică, Mihai Savu, a subliniat ceea ce vrem cu toţii să reuşim: responsabilizarea socială a comunităţii şi conştientizarea importanţei unui mediu curat. Mai mult, reprezentantul Prefecturii Cluj, Doamna Monica Lenga, a fost mulţumit de cum a decurs întâlnirea şi de faptul că proiectul Let’s do it Romania are continuitate şi impact şi în acest an. Considerăm că această întâlnire a fost extrem de productivă, s-au reluat bunele legaturi cu colaboratorii de anul trecut și suntem bucuroși să  îi avem din nou alaturi de noi.

Joi, 5 aprilie 2012 - Sala Mare a Prefecturii, Cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *