Azi cartam, in 12 mai curatam!

Inarmati cu multa voie buna, instrumente necesare si nu in ultimul rand speranta ca vremea va fi de partea noastra, ne-am pornit la cartarea mormanelor de gunoi din judetul Cluj. Dat fiind faptul ca in data de 12 mai vrem sa punem haina noua naturii, nu am putut neglija procesul cartarii fara de care punem la mare risc succesul acestei initiative. Pentru voluntarii Let’s do it, Romania! cartarea nu inseamna doar identificarea mormanelor de gunoi . O data cu aceasta activitate avem ocazia sa scoatem la iveala spiritul de  echipa, sa impartim sarcinile pe care le avem de indeplinit, si nu in ultimul rand sa fim mandri ca facem parte dintr-un grup cu oameni frumosi, oameni care in cele din urma ne-au devenit prieteni.

Daca e sa ne luam dupa definitia cartarii, dupa ce am identificat mormanele din ,,arealele naturale” continuam actualizarea si monitoarizarea registrului deseurilor din Judetul Cluj. In acest fel ne dam seama de cantitatea de gunoi, de tipurile de gunoi, de cati saci si de cate maini muncitoare vom avea nevoie.

Cartare LDIR 2012

Cartare LDIR 2012


Echipa LDIR Cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Azi cartam, in 12 mai curatam!

  1. Salutare!

    Colegul nostru Lucian e disponibil in fiecare zi pentru cartare. Cei care doresc sa vada cum se face cartarea in tandem cu echipa Let’s Do It, Romania! sunt rugati sa trimita un mail la [email protected]
    P.S.: daca aveti si bicicleta va fi cu atat mai interesant :)

    Cu prietenie,
    Echipa LDIR Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *